Breaking News: Roger van Damme opent nieuw (tijdelijk) restaurant
Nieuws

Breaking News: Roger van Damme opent nieuw (tijdelijk) restaurant

Supertof nieuws enkele minuten geleden. Studio 100 maakte daarnet bekend dat het nieuwe restaurant “Chef’s Club” vanaf november exclusief haar deuren zal openen in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. In de Chef’s Club zullen de gasten getrakteerd worden op een exquis menu van één van onze topchefs. Om de 6 maanden zorgt een andere chef voor het menu, en njam!-chef Roger van Damme bijt in november 2019 de spits af. Tot de zomer van 2020 zal hij voor het menu van de Chef’s Club zorgen.

Speciaal voor de “Chef’s Club” in het Studio 100 theater in Puurs creëert topchef Roger van Damme een gastronomische ervaring. De “Chef’s Club” is de ultieme VIP- formule van de voorstellingen die in het Studio 100 Pop-Up Theater te zien zijn zoals de theatersensatie 40-45 en de musical Daens. Dit restaurant tilt de beleving van de bezoekers ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de voorstelling van het beste wat Roger van Damme te bieden heeft.

Roger van Damme: “Ik kijk er heel erg naar uit om in het exclusieve kader van de “Chef’s Club” mensen te laten genieten van mijn gerechten. Op dit ogenblik ben ik volop bezig met het samenstellen van een heerlijk menu dat de gasten zullen kunnen proeven. Dat ze dit kunnen doen in de unieke setting van de Chef’s Club én in combinatie met een topproductie als 40-45 of Daens, maakt de ervaring extra bijzonder. Ik hoop dat de mensen er erg van zullen genieten!’

Gert Verhulst: “Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 en Daens weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Na de bijzonder geslaagde en gesmaakte “Churchill Club” met Sergio Herman, ontwikkelen we samen met Roger van Damme de ultieme VIP-formule: “Chef’s Club”. Ik ben heel trots dat Roger mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring.”

Meer info en boekingen: www.chefsclub.be

Gerelateerde nieuwsberichten

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie Would Be Chef Sven Ornelis6

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie

Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash

Aardappelen: gezond, lokaal en ten onrechte onderschat

Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer

Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.24.19

Mis niets & schrijf je in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer

AI0A2732

Brotherday – voor mijn broer Arn

Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer

National Chocolate Chip Day: een ode aan een geliefde lekkernij

Elk jaar op 15 mei vieren chocoladeliefhebbers in de Verenigde Staten – en steeds vaker ook daarbuiten – National Chocolate Chip Day. Deze dag staat volledig in het teken van misschien wel de populairste toevoeging aan koekjes, muffins, ijs en talloze andere desserts: de chocoladechip … Lees meer

Nakd_Lifestyle image_Fruit & Fibre bars_Apple & Strawberry_SP (1)

Verantwoord snacken was nog nooit zo lekker: ontdek de nieuwe nākd. Fruit & Fibre Bars #advertentie

Ik probeer veel te sporten en gezond te leven, maar ik wil ook absoluut niet met honger rondlopen, dus ben ik zoals veel mensen een snacker. Niet per se uit pure goesting, maar als het zoals bij mij druk is en ik snel iets nodig heb dat me energie geeft én me goed laat voelen, dan ben ik zoals jullie weten een echte fan van nākd … Lees meer

Zin in iets lichts, feestelijks en boordevol smaak? 7x recepten met garnalen

Ik zal maar bekennen: garnalen zijn voor mij echte toppers in de keuken. Ze zijn elegant, snel klaar en ze geven meteen een verfijnde toets aan elk gerecht … Lees meer

Wat is moscato wijn en is het echt lekker of niet?

Eerlijk? Ik kan wel eens genieten van een glaasje Moscato, maar criticasters noemen het de limonade onder de wijnen. Moscato is dan ook een zoete, licht mousserende wijn die wordt gemaakt van de Muscat-druif, een van de oudste druivensoorten ter wereld … Lees meer