Supertof nieuws enkele minuten geleden. Studio 100 maakte daarnet bekend dat het nieuwe restaurant “Chef’s Club” vanaf november exclusief haar deuren zal openen in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. In de Chef’s Club zullen de gasten getrakteerd worden op een exquis menu van één van onze topchefs. Om de 6 maanden zorgt een andere chef voor het menu, en njam!-chef Roger van Damme bijt in november 2019 de spits af. Tot de zomer van 2020 zal hij voor het menu van de Chef’s Club zorgen.
Speciaal voor de “Chef’s Club” in het Studio 100 theater in Puurs creëert topchef Roger van Damme een gastronomische ervaring. De “Chef’s Club” is de ultieme VIP- formule van de voorstellingen die in het Studio 100 Pop-Up Theater te zien zijn zoals de theatersensatie 40-45 en de musical Daens. Dit restaurant tilt de beleving van de bezoekers ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de voorstelling van het beste wat Roger van Damme te bieden heeft.
Roger van Damme: “Ik kijk er heel erg naar uit om in het exclusieve kader van de “Chef’s Club” mensen te laten genieten van mijn gerechten. Op dit ogenblik ben ik volop bezig met het samenstellen van een heerlijk menu dat de gasten zullen kunnen proeven. Dat ze dit kunnen doen in de unieke setting van de Chef’s Club én in combinatie met een topproductie als 40-45 of Daens, maakt de ervaring extra bijzonder. Ik hoop dat de mensen er erg van zullen genieten!’
Gert Verhulst: “Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 en Daens weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Na de bijzonder geslaagde en gesmaakte “Churchill Club” met Sergio Herman, ontwikkelen we samen met Roger van Damme de ultieme VIP-formule: “Chef’s Club”. Ik ben heel trots dat Roger mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring.”
Meer info en boekingen: www.chefsclub.be
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer