Breaking: The Jane in de TOP 100 van de wereld
Nieuws

Breaking: The Jane in de TOP 100 van de wereld

Volgende week dinsdag is het weer zover. Dan wordt de lijst met de 50 beste restaurants van de wereld bekend gemaakt! The Worlds 50 Best van San Pellegrino wordt sinds jaar en dag beschouwd als de Oscars van de culinaire wereld.

Vandaag werden trouwens de 70 restaurants bekend gemaakt die net niet in de TOP 50 terecht zijn gekomen. En daar is bijzonder goed nieuws uit eigen land. Want op 111 is Kobe Desramault z’n toprestaurant in Gent terecht gekomen: Chambre Séparée. Nieuw in de lijst, maar zeer verdiend volgens de internationale jury.

Breaking: The Jane in de TOP 100 van de wereld

En er is nog straffer nieuws: want The Jane van Nick Bril en Sergio Herman staat in de TOP 100 van de beste restaurants in de wereld. Op een geweldige 99ste plaats. Dikke dikke proficiat gasten. Wat een topprestatie, en welverdiend!!!

Breaking: The Jane in de TOP 100 van de wereld

Volgende week dinsdag wordt super spannend. Want waarschijnlijk staat Peter Goossens z’n Hof Van Cleve dan opnieuw in de TOP 50. Dat zou pas echt verdiend zijn. We duimen mee Peter!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

COVER

Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”

Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer

El Bulli 1846 Foundation Cala Montjoi Spanje Would Be Chef Sven Ornelis14

Het mooiste culinaire museum ooit: de El Bulli 1846 Foundation

De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer

Ideaal extraatje in je gerechten: pompoenzaden

Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer

WBC-152123

Verras je huisgenoten met mijn weekmenu

Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer

Wat is een quesadilla en hoe maak je het zelf?

Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer

Hoeveel calorieën bevat een glas bier? En is dat meer of minder dan wijn?

Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Vandaag is de dag van de chocolademelk!  Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer