Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?
Nieuws

Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?

Vanavond is het zo ver: dan mogen wij de allereerste 4 mains van “een topchef” met “een kleine garnaal in de keuken” lanceren. Roger van Damme en Would Be Chef Sven Ornelis koken dan samen voor een exclusief gezelschap in Het Gebaar in Antwerpen. Alles voor het goede doel.

De voorbije dagen kregen we van heel veel volgers op de blog, maar ook van verscheidene chefs bijzonder leuke reacties en gelukwensen met de tweede verjaardag van dit foodplatform. En erg leuk: vanochtend wenste één van onze beste Belgische chefs aller tijden ons nog veel geluk.

Van die situatie hebben we maar even misbruik gemaakt en dit berichtje gestuurd “1 vd komende jaren wij eens he?” En het antwoord was niet afwijzend, wel integendeel. “Zou wel leuk zijn.” Dus wie weet vieren we de derde verjaardag volgend jaar wel samen met topchef Gert De Mangeleer, die met Hertog Jan drie sterren haalde en nu met L.E.S.S. weer de pannen van het fornuis kookt.

Maar volgend jaar is volgend jaar. We duiken zometeen de keuken in en gaan proberen onze gasten te verwennen. En we hebben nog een mooie verrassing straks: want een aardig bedragje gaan we kunnen schenken aan SuperKrachtig Lekker. En de recepten van de gerechten van vanavond gaan we de komende dagen delen op de blog! Iets om naar uit te kijken!

Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?
Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?

Gerelateerde nieuwsberichten

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer