Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?

Vanavond is het zo ver: dan mogen wij de allereerste 4 mains van “een topchef” met “een kleine garnaal in de keuken” lanceren. Roger van Damme en Would Be Chef Sven Ornelis koken dan samen voor een exclusief gezelschap in Het Gebaar in Antwerpen. Alles voor het goede doel.

De voorbije dagen kregen we van heel veel volgers op de blog, maar ook van verscheidene chefs bijzonder leuke reacties en gelukwensen met de tweede verjaardag van dit foodplatform. En erg leuk: vanochtend wenste één van onze beste Belgische chefs aller tijden ons nog veel geluk.

Van die situatie hebben we maar even misbruik gemaakt en dit berichtje gestuurd “1 vd komende jaren wij eens he?” En het antwoord was niet afwijzend, wel integendeel. “Zou wel leuk zijn.” Dus wie weet vieren we de derde verjaardag volgend jaar wel samen met topchef Gert De Mangeleer, die met Hertog Jan drie sterren haalde en nu met L.E.S.S. weer de pannen van het fornuis kookt.

Maar volgend jaar is volgend jaar. We duiken zometeen de keuken in en gaan proberen onze gasten te verwennen. En we hebben nog een mooie verrassing straks: want een aardig bedragje gaan we kunnen schenken aan SuperKrachtig Lekker. En de recepten van de gerechten van vanavond gaan we de komende dagen delen op de blog! Iets om naar uit te kijken!