Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!
Nieuws

Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!

Bij het ontbijt een lekkere boterham met choco, kaas of confituur? Het behoort tot het dagelijkse ritueel van velen. Dat mag, en laat het je alvast smaken! Maar confituur heeft sinds een tijdje ook een breder gebruik gevonden.

Maak kennis met Callas Confiture! Een op en top een Belgisch confituurmerk dat de bereidingstradities van vroeger respecteert en voluit inzet op een héérlijke smaak. Callas Confiture wordt gemaakt met low sugar en handgemaakt met de beste ingrediënten. Resultaat zijn telkens bijzondere smaakcreaties want Callas Confiture is haute confiture.

Callas Confiture is het creatieve ei van Karen Depoorter. Karen gebruikt vooral producten met de hoogste kwaliteit. Waarbij het allerbeste fruit wordt gecombineerd met natuurlijke appelpectine, fijne suiker, kwaliteitsspecerijen, verse kruiden en bloemen. Alles wordt zoveel mogelijk aangekocht bij lokale leveranciers en fruitboeren. Alle Callas Confituren bevatten trouwens geen kleur- of bewaarmiddelen.

Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!
Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!
Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!

En dat je confituur voortaan niet alleen op je boterham smeert aan de ontbijttafel, bewijzen de talrijke samenwerkingen die het confituurmerk heeft met de allerbeste Belgische chefs waaronder Peter Goossens van het Hof Van Cleve en Matthias Van Acker, de chef van Coeur d’Artichaut in Gent.

Matthias creëerde voor Callas Confiture tal van gerechten als desserts, vlees- & visgerechten tot cocktails en fonds. Een veelzijdig product dus in de keuken.

Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!
Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!
Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!
Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!

“Callas is confituur waar smaken elkaar vinden. Niet alleen op de boterham maar ook in het versterken van mijn gerechten en recepten”, dixit Matthias Van Acker – Coeur d’Artichaut.

Bij Callas Confiture kies je uit o.a. bosvruchten à la violette, bosbessen-limoen, blauwe pruimen met kaneel, vijgen met amandelen en honing, krieken-espresso en bananen met chocolade.  Voor meer informatie surf naar de Callas Confiture website.

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer