Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!

Bij het ontbijt een lekkere boterham met choco, kaas of confituur? Het behoort tot het dagelijkse ritueel van velen. Dat mag, en laat het je alvast smaken! Maar confituur heeft sinds een tijdje ook een breder gebruik gevonden.

Maak kennis met Callas Confiture! Een op en top een Belgisch confituurmerk dat de bereidingstradities van vroeger respecteert en voluit inzet op een héérlijke smaak. Callas Confiture wordt gemaakt met low sugar en handgemaakt met de beste ingrediënten. Resultaat zijn telkens bijzondere smaakcreaties want Callas Confiture is haute confiture.

Callas Confiture is het creatieve ei van Karen Depoorter. Karen gebruikt vooral producten met de hoogste kwaliteit. Waarbij het allerbeste fruit wordt gecombineerd met natuurlijke appelpectine, fijne suiker, kwaliteitsspecerijen, verse kruiden en bloemen. Alles wordt zoveel mogelijk aangekocht bij lokale leveranciers en fruitboeren. Alle Callas Confituren bevatten trouwens geen kleur- of bewaarmiddelen.

En dat je confituur voortaan niet alleen op je boterham smeert aan de ontbijttafel, bewijzen de talrijke samenwerkingen die het confituurmerk heeft met de allerbeste Belgische chefs waaronder Peter Goossens van het Hof Van Cleve en Matthias Van Acker, de chef van Coeur d’Artichaut in Gent.

Matthias creëerde voor Callas Confiture tal van gerechten als desserts, vlees- & visgerechten tot cocktails en fonds. Een veelzijdig product dus in de keuken.

“Callas is confituur waar smaken elkaar vinden. Niet alleen op de boterham maar ook in het versterken van mijn gerechten en recepten”, dixit Matthias Van Acker – Coeur d’Artichaut.

Bij Callas Confiture kies je uit o.a. bosvruchten à la violette, bosbessen-limoen, blauwe pruimen met kaneel, vijgen met amandelen en honing, krieken-espresso en bananen met chocolade.  Voor meer informatie surf naar de Callas Confiture website.