
CULINAIR WEEKENDJE WEG MET MIJN OUDERS
Ik heb de liefste ouders van de hele wereld. Schatten. En ze lijken een beetje op mij. Correctie: ik lijk een beetje op hen. Veel zelfs. Mama is een fantastische kok, en ik heb een beetje leren koken van haar. Maar zij is een pro. Ik ben een Would Be. Maar de liefde voor het lekkere eten heb ik vast en zeker van haar meegekregen. Het was niet altijd grote weelde bij ons thuis, maar er was wel altijd veel en lekker eten. En papa is altijd een fanatieke en succesvolle atleet geweest; ik loop (wandel) dus een beetje in zijn voetsporen. Ik kan nauwelijks volgen hoor, maar als ik mijn tanden ergens inzet dan doe ik dat fanatiek. Heb ik van hem geërfd. Vandaar dat onophoudelijke wandelen wellicht.
Dit weekend gaan we nog eens uitgebreid samen genieten. We nemen mijn ouders, die zo ontzettend veel voor ons gedaan hebben, een gezellig weekendje mee op reis. Na de vrijdagse ochtendshow pik ik hen op en rijden we samen naar het Zwarte Woud, naar Baiersbronn. Ooit, een hele tijd geleden, op een trip terug uit Italië, hebben we het fantastische hotel Traube Tonbach ontdekt, en nu gaan we daar dus eens opnieuw naartoe. In dat hotel zitten trouwens een paar prachtige restaurants, met als absolute uitschieter de “Schwarzwaldstube”, een zalig drie sterrenrestaurant. Dat gaan we zeker opnieuw uitproberen. Heerlijk genieten, bij lekker eten, en een goed glas wijn, maar vooral: met de liefste ouders ever. Als je het verslag van ons tripje wil volgen, dat kan, op mijn Instagram Stories. Voor elk van u een zalig weekend, en sorry als ik wat aanwezig ben op deze blog. Even familietijd. Gewoon heerlijk genieten dus!
Reacties