Culinaria 2018: de laatste editie!

Liefhebbers van de sterrenkeuken weten al langer hoe ze de weg moeten vinden naar Culinaria. Het gastronomische festival viert zijn 10de verjaardag dit weekend en deze editie wordt meteen ook voor de laatste keer in deze uitvoering georganiseerd. Wil je dus nog een laatste keer genieten van de smakelijke creaties van tal van Belgische chefs? Zak dan vrijdag 19 oktober & zaterdag 20 oktober nog af naar Anderlecht voor Culinaria.

Culinaria 2018 verwelkomt in de Brusselse KeyWest-zaal de grootste Belgische chefs voor een uitzonderlijk culinair moment. Na deze editie slaat Culinaria een nieuwe richting in en gaat het vanaf 2019 voor nieuwe, verrassende, atypische en intiem culinaire ontmoetingen. Voorlopig staan er al 12 nieuwe events op het programma voor 2019!

Dit weekend kan je er nog terecht voor een heuse culinaire ervaring die de Belgische chefs volop in de kijker plaatsen. Denk aan verfijne gerechten van o.a. Bart de Pooter van restaurant Pastorale (2 sterren), Pascal Devalkeneer van restaurant Le Chalet de la Forêt (2 sterren), Yves Mattagne van restaurant Sea Grill (2 sterren) en Giovanni Bruno van restaurant Senzanome (1 ster).

Tickets (vanaf € 70) zijn beschikbaar via de Culinaria website. Naast de smakelijke creaties kan je er ook terecht in de Masalto koffiebar, de Campari cocktailbar of genieten van een wijntje bij Vaso. Je kan kiezen uit Paspoort, Paspoort + en Paspoort VIP.

Voor meer informatie surf naar de Culinaria website!