Culinaria 2018: de laatste editie!
Nieuws

Culinaria 2018: de laatste editie!

Liefhebbers van de sterrenkeuken weten al langer hoe ze de weg moeten vinden naar Culinaria. Het gastronomische festival viert zijn 10de verjaardag dit weekend en deze editie wordt meteen ook voor de laatste keer in deze uitvoering georganiseerd. Wil je dus nog een laatste keer genieten van de smakelijke creaties van tal van Belgische chefs? Zak dan vrijdag 19 oktober & zaterdag 20 oktober nog af naar Anderlecht voor Culinaria.

Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!

Culinaria 2018 verwelkomt in de Brusselse KeyWest-zaal de grootste Belgische chefs voor een uitzonderlijk culinair moment. Na deze editie slaat Culinaria een nieuwe richting in en gaat het vanaf 2019 voor nieuwe, verrassende, atypische en intiem culinaire ontmoetingen. Voorlopig staan er al 12 nieuwe events op het programma voor 2019!

Dit weekend kan je er nog terecht voor een heuse culinaire ervaring die de Belgische chefs volop in de kijker plaatsen. Denk aan verfijne gerechten van o.a. Bart de Pooter van restaurant Pastorale (2 sterren), Pascal Devalkeneer van restaurant Le Chalet de la Forêt (2 sterren), Yves Mattagne van restaurant Sea Grill (2 sterren) en Giovanni Bruno van restaurant Senzanome (1 ster).

Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!

Tickets (vanaf € 70) zijn beschikbaar via de Culinaria website. Naast de smakelijke creaties kan je er ook terecht in de Masalto koffiebar, de Campari cocktailbar of genieten van een wijntje bij Vaso. Je kan kiezen uit Paspoort, Paspoort + en Paspoort VIP.

Voor meer informatie surf naar de Culinaria website!

Gerelateerde nieuwsberichten

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer