Culinaria 2018: de laatste editie!
Nieuws

Culinaria 2018: de laatste editie!

Liefhebbers van de sterrenkeuken weten al langer hoe ze de weg moeten vinden naar Culinaria. Het gastronomische festival viert zijn 10de verjaardag dit weekend en deze editie wordt meteen ook voor de laatste keer in deze uitvoering georganiseerd. Wil je dus nog een laatste keer genieten van de smakelijke creaties van tal van Belgische chefs? Zak dan vrijdag 19 oktober & zaterdag 20 oktober nog af naar Anderlecht voor Culinaria.

Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!

Culinaria 2018 verwelkomt in de Brusselse KeyWest-zaal de grootste Belgische chefs voor een uitzonderlijk culinair moment. Na deze editie slaat Culinaria een nieuwe richting in en gaat het vanaf 2019 voor nieuwe, verrassende, atypische en intiem culinaire ontmoetingen. Voorlopig staan er al 12 nieuwe events op het programma voor 2019!

Dit weekend kan je er nog terecht voor een heuse culinaire ervaring die de Belgische chefs volop in de kijker plaatsen. Denk aan verfijne gerechten van o.a. Bart de Pooter van restaurant Pastorale (2 sterren), Pascal Devalkeneer van restaurant Le Chalet de la Forêt (2 sterren), Yves Mattagne van restaurant Sea Grill (2 sterren) en Giovanni Bruno van restaurant Senzanome (1 ster).

Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!

Tickets (vanaf € 70) zijn beschikbaar via de Culinaria website. Naast de smakelijke creaties kan je er ook terecht in de Masalto koffiebar, de Campari cocktailbar of genieten van een wijntje bij Vaso. Je kan kiezen uit Paspoort, Paspoort + en Paspoort VIP.

Voor meer informatie surf naar de Culinaria website!

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer