Zwart op wit: het resultaat van twee weken dieet!

Sinds vorige maandag probeert mijn ochtendcollega Anke Buckinx in een ludiek kerstkrokettendieet wat af te vallen. Niks spectaculairs, ze probeert gewoon haar eetgewoonten (lees snoepgewoonten) wat te veranderen om de laatste zwangerschapskilootjes te killen. Eerlijk is eerlijk: dat liep in het begin niet zo lekker. Anke was wat afgevallen, maar ook weer bijgekomen. Maar sinds begin deze week is het echt in gang geschoten.

Dinsdag woog Anke 68,4 kilo en dat was 900 gram minder dan de 69,3 die maandagochtend nog op de weegschaal stond. Gisteren stond er trouwens weer 68,4 op de teller. Een status quo dus. Niet abnormaal nadat ze de dag voordien toch echt wel flink wat grammen verloren was. En dus keken we enorm uit naar gisteren… maar op de display van de weegschaal stond : 68,5 gram. Dat was dus 100 gram erbij.

Vandaag is de laatste dag voor het weekend, en zijn we dus halfweg het kerstkrokettendieet van Anke…  En Anke woog vanochtend 68,3 dat is 1,3 kilo minder dan de 69,6 waarmee ze gestart is twee weken geleden!! Whoop whoop! Top Anke!