De antwoorden op jullie FAQ over NAKD op een rijtje #ADV

Sinds geruime tijd ben ik de fiere ambassadeur van Nakd, een lekkere en gezonde reep die enkel bestaat uit fruit- en noten, waar ik van harte achter sta en zelf ook al jaren fan van ben.  Zoals je waarschijnlijk al meermaals hebt gezien maak ik ook op mijn sociale media reclame voor deze repen.

Ik krijg van heel veel mensen dan ook vragen over Nakd, en ik vind het belangrijk om iedereen zo duidelijk mogelijke antwoorden te geven. Dat lukt me niet altijd individueel, maar de meest gestelde vragen, en de antwoorden daarop zet ik graag even op een rij voor de trouwe volgers van Would Be Chef.

Zitten er bewaarmiddelen in de Nakd repen?

De Nakd repen 100% natuurlijk. Ze bevatten geen  toegevoegde bewaarmiddelen. Dat hoeft niet omdat de suikers die van nature aanwezig zijn in het gedroogd fruit als natuurlijk bewaarmiddel werken.

Hoeveel suiker zit er eigenlijk in?

De Nakd repen zijn 100% natuurlijk. De suikers in de repen zijn allemaal van nature aanwezig in het fruit. Er worden geen toegevoegde suikers gebruikt. Het suikergehalte en de voedingswaarde wordt voor elk product duidelijk weergegeven op de verpakking. Hieronder een korte samenvatting:
35 g reep = 12 – 18.2g suiker/ reep

Zijn de repen echt gezond?

Alle repen zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Fruit & noten, dat is alles. Er is een brede waaier aan smaken beschikbaar in het assortiment doordat allerlei soorten fruit & noten gecombineerd worden. Er hoeven geen zoete siropen of mysterieuze ingrediënten toegevoegd worden om ze lekker te laten smaken, de combinatie van lekker fruit & heerlijke noten maken dat elke Nakd reep uniek smaakt. Nakd repen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien bevatten ze geen gluten, tarwe en melk.

Kan een reep een maaltijd vervangen?

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. De repen worden dus niet aanbevolen als maaltijdvervanger maar ze zijn wel perfect als gezond tussendoortje. Nakd repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles. Nakd repen hebben geen toegevoegde suikers en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bevat een Nakd reep gluten?

Alle Nakd repen zijn glutenvrij. Nakd repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles.

Welke Nakd reep heeft het laagste aantal calorieën?

De Nakd repen zijn 100% natuurlijk. Fruit & noten, dat is alles. Het aantal calorieën en de voedingswaarde wordt voor elk van de producten duidelijk weergegeven op de verpakking. Maar alle repen zitten tussen 124 kcal – 156 kcal per reep. De Salted Caramel repen bevatten 124 kcal per reep.