De enige waarheid over diëten

Geef toe, afvallen is niet altijd makkelijk. Zeker niet wanneer je, zoals ik, van nature aanleg hebt om makkelijk bij te komen, en op de koop toe houdt van lekker eten.

Ik sport veel. Ik probeer gezond te eten. Maar soms zit het weer tegen. Soms kun je niet sporten door een blessure (ik heb er dit voorjaar veel last van gehad). Soms is de agenda te druk. Soms ga je emo-eten omdat er je iets dwars zit. Soms moet je van het ene feest naar het andere. Enfin, op gewicht blijven is geen makkie, en afvallen al helemaal niet.

Daarom wil ik onderstaande grafiek eens met jullie delen. Als ambassadeur van WW (ik ontwikkel voor het nieuwe Weight Watchers elke maand een nieuw gezond recept) volg ik hen uiteraard ook op de sociale media.

En WW is misschien nog meer dan vroeger een echte motivator. Maar, op een grappige manier ook realistisch. En deze grafiek zegt alles. Uiteindelijk kom je er wel, als je maar weet waarom je het doet, en blijft volhouden. Het is een kwestie van vallen, opstaan, en weer doorgaan. Succes!