DE GEZONDE GOESTING

Enkele jaren geleden was Steffi één van mijn sympathieke radio-collega’s op Qmusic. Toen had ik nog niet echt door dat er een passie is die we delen: die voor creatief, en vooral lekker eten. Maar meer en meer heb ik op haar sociale media, en sinds een tijdje ook op Njam ontdekt dat Steffi gek is op smakelijk eten, maar dat ze tegelijk ook heel erg op haar lijn let, op een gezonde manier. Dat spreekt mij natuurlijk enorm aan.

Zonder verwijten te maken, of opgestoken vingertje, geeft Steffi in haar programma De Gezonde Goesting nuttige tips en creatieve ideetjes om lekker te eten. Intussen zorgt ze er wel voor dat je niet teveel ongezonde voedingsstoffen naar binnen werkt. Haar smokske met broccolibrood en verse tonijnsalade is zo’n heerlijk idee.

In dit kookboek, dat intussen al aan een tweede druk toe is, staan meer dan zestig boeiende recepten. Zeker een aanrader. Want ook al moet je natuurlijk af en toe eens schaamteloos kunnen zondigen, ik ben toch altijd op zoek naar inspirerende ideeën om gezond en lekker te eten.