De lekkere verslaving van Joe Biden

Van Trump was geweten dat hij een liefhebber van fast food is. Een goede hamburger, een steak, frietjes, hij houdt er ongelofelijk van. Hij wil vooral geen te fancy eten. Voor Trump is een maaltijd van de Mc Donalds het lekkerste wat er bestaat. Maar goed, het rijk van Trump is uit.

Vanaf vandaag is Joe Biden de nieuwe president van de Verenigde Staten. En wat staat er bij deze krachtige bejaarde op het menu? Biden eet graag pasta met “rode saus”. Gewoon tomatensaus, maar ook soms de iets pikantere versie, en zelfs spaghetti bolognese.

Maar dat is niet de grootste culinaire verslaving van de nieuwe president. Biden is gek van ijsjes. Elke dag zou hij aan het roomijs zitten. Eén van z’n favoriete ijsjes is met gezouten pindaboter en chocoladevlokken. Tijdens z’n campagne heeft hij trouwens op één maand eens 10000 dollar aan ijsjes uitgegeven. Hij vond het belangrijk om zijn medewerkers te trakteren op iets lekkers.

Vandaag is het Bi Den Joe trouwens De Amerikaanse Top 120. De hele dag draaien we op Joe de beste Amerikaanse platen aller tijden.