De verslaving van Joe Biden!

Van Trump was geweten dat hij een liefhebber van fastfood was. Een goede hamburger, een steak, frietjes, hij hield er ongelofelijk van. Hij wou vooral geen te fancy eten. Voor Trump was een maaltijd van de Mc Donalds het lekkerste wat er bestaat. En daar pakte hij ook graag mee uit, hij was graag zo gewoon mogelijk. Niks te fancy.

Joe Biden, de huidige president van de Verenigde Staten, heeft een iets verfijndere smaak. En wat staat er bij deze krachtige bejaarde op het menu? Biden eet graag pasta met “rode saus”. Gewoon tomatensaus, maar ook soms de iets pikantere versie, en zelfs spaghetti bolognese.

Maar dat is niet de grootste culinaire verslaving van de Amerikaanse president. Biden is namelijk gek op ijsjes. Elke dag zou hij aan het roomijs zitten, als dat van zijn dokter zou mogen. Eén van z’n favoriete ijsjes is met gezouten pindaboter en chocoladevlokken. Tijdens z’n campagne heeft hij trouwens op één maand eens 10000 dollar aan ijsjes uitgegeven. Hij vond het belangrijk om zijn medewerkers te trakteren op iets lekkers.