De nieuwe brigade van Jong Keukengeweld is bekend!
Nieuws

De nieuwe brigade van Jong Keukengeweld is bekend!

Horeca Vlaanderen en de peters van Jong Keukengeweld – Gert De Mangeleer en Joachim Boudens geven vandaag het startschot voor de 11de editie van Jong Keukengeweld.  64 topchefs tot en met 35 jaar, met een passie voor lokale producten en Vlaamse gastronomie, die koken voor hongeren.

De lijst van Jong Keukengeweld wordt dit jaar aangevuld met twaalf nieuwe restaurants. Dit is de nieuwe lijst.

  1. De Kleinen Bistro (Malle)
  2. Restaurant Seir (Kasterlee)
  3. Restaurant AMBACHT (Kasterlee)
  4. San Sablon (Brussel)
  5. La Canne En Ville (Brussel)
  6. Restaurant Fragma (Leuven)
  7. Restaurant Marsnil (Ratsheers)
  8. Table ‘O (Heers)
  9. Cousteau (Ichtegem)
  10. Hostellerie St. Nicolas (Ieper)
  11. Gastrobar Hubert (Brugge)
  12. Bistro Julien (Lievegem)

De gouden draad ‘jongeren koken voor jongeren’ blijft en de actie start op 1 oktober toto 31 oktober, en ook in maart 2020 gaat de actie door. Jongeren vanaf 18 tot en met 30 jaar proeven in die periode van een driegangenmenu inclusief wijn, water en bier voor 49 euro. Of 59 euro als het restaurant een Michelinster heeft of een Gault&Millau-score heeft vanaf 15/20. Reserveren kan vanaf woensdag 11 september via jongkeukengeweld.be

De nieuwe brigade van Jong Keukengeweld is bekend!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer