De prinses in een reclamespot voor chips: Meghan Markle

Ze is intussen natuurlijk één van de meest beroemde prinsessen ter wereld geworden, maar ooit had Meghan Markle een totaal ander leven. Ze timmerde jarenlang keihard aan de weg om door te breken als actrice, en dan moet je soms wel eens tevreden zijn met kleinere rolletjes. En soms moet je dan eens een commercial doen ook. Er moet immers ook brood op de plank komen.

En zo kun je een geweldige tv-spot zien met de latere Suits-actrice op Youtube. De spot dateert al uit 2009 en Meghan maakt daarin reclame voor Tostitos. Ze staat tussen de winkelrekken te twijfelen over welke chips ze zou meenemen naar huis, en ze neemt de chips met 13 ingrediënten vast, en denkt luidop (ook al hoor je niet haar eigen stem, maar die van de voice-over) dat dat meer ingrediënten zijn dan genodigden naar haar party. Maar ze neemt de chips wel mee naar huis.

Toch grappig om te zien welke carrière de bloedmooie echtgenote van prins Harry al achter de rug had, voor hij op z’n spreekwoordelijke witte paard voorbij kwam gehuppeld. Zouden ze nog steeds Tostitos op tafel zetten als ze gasten uitnodigen in hun prinselijke woonst?

 

 

 

Als je trouwens interesse zou hebben in de volledige loopbaan van de ravissante Meghan Markle, dan moet je onderstaand filmpje zeker eens bekijken.