Hier gaan Peter Goossens, Rani De Coninck, Viktor Verhulst en vele anderen op reis

In juli en augustus gaan we uiteraard nog altijd veel nieuwe recepten delen. Je krijgt alle culinaire nieuwtjes hier als eerste. En plezierige tips om van de zomer de mooiste tijd van het jaar te maken. En je gaat uiteraard ook mijn culinaire en wandelavonturen in Barcelona hier kunnen blijven volgen. Plus onze vakantie naar de Provence.

Maar er komt ook een toffe nieuwe zomerreeks aan. Ik heb tientallen collega’s en vrienden gestalkt de voorbije weken en hen gevraagd hoe ze de zomer gaan doorbrengen. Maar ook wat hun mooiste vakantie ooit was. En ik heb tips gevraagd: wat is het allerbeste restaurant dat je ooit bezocht hebt op reis en dat je ons dus graag zouden willen aanbevelen?

Intussen heb ik al van heel veel BV’s antwoordjes gekregen, en ik moet zeggen: het doet mij alvast goesting krijgen om nog eens wat andere reisbestemmingen uit te proberen. En ook als je op reis gaat zul je er wel wat aan hebben. Er zitten namelijk van die restaurantjes bij waarvan je denkt: wow, daar moeten we nog een tafeltje bemachtigen!

De komende weken dus tips van Tess Goossens, Roger van Damme, Leen Dendievel, Peter Goossens, Geert Hoste, Marc Coucke, Kürt Rogiers, Hans Vanaken en vele anderen…