In juli en augustus gaan we uiteraard nog altijd veel nieuwe recepten delen. Je krijgt alle culinaire nieuwtjes hier als eerste. En plezierige tips om van de zomer de mooiste tijd van het jaar te maken. En je gaat uiteraard ook mijn culinaire en wandelavonturen in Barcelona hier kunnen blijven volgen. Plus onze vakantie naar de Provence.
Maar er komt ook een toffe nieuwe zomerreeks aan. Ik heb tientallen collega’s en vrienden gestalkt de voorbije weken en hen gevraagd hoe ze de zomer gaan doorbrengen. Maar ook wat hun mooiste vakantie ooit was. En ik heb tips gevraagd: wat is het allerbeste restaurant dat je ooit bezocht hebt op reis en dat je ons dus graag zouden willen aanbevelen?
Intussen heb ik al van heel veel BV’s antwoordjes gekregen, en ik moet zeggen: het doet mij alvast goesting krijgen om nog eens wat andere reisbestemmingen uit te proberen. En ook als je op reis gaat zul je er wel wat aan hebben. Er zitten namelijk van die restaurantjes bij waarvan je denkt: wow, daar moeten we nog een tafeltje bemachtigen!
De komende weken dus tips van Tess Goossens, Roger van Damme, Leen Dendievel, Peter Goossens, Geert Hoste, Marc Coucke, Kürt Rogiers, Hans Vanaken en vele anderen…
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer