DE SMAAK VAN HET VERLANGEN LEZEN?

De Smaak Van Het Verlangen” verscheen enkele jaren geleden. Maar ik had nog enkele exemplaren in mijn boekenkast staan, en vijf trouwe lezers van mijn foodblog krijgen een exemplaartje cadeau doen.

Winnares Joke Verdin wil het boek “gewoon thuis lezen in de tuin, genietend van een aangenaam warm lentezonnetje. Het boek in de ene hand, een mocktail in de andere hand. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte die mijn 2 zalige sportieve zoontjes met zich meebrengen.”

Winnares twee Nancy Dossche schreef: “Een boek over de liefde én eten???? Das toch de perfecte combinatie? Samen met de liefde van mijn leven werk ik de hele dag tussen allerlei lekkers in onze zaak. Wat zou het zalig zijn om ’s avonds in de zetel bij een glaasje Chardonnay, wat tapas en op de achtergrond de muziek van Café del mar, even te ontsnappen uit de “echte wereld”. Laat me verdwijnen in een verhaal waar ik alle lekkere plekken in de wereld ontdek en waar ik wegdroom in een zeemzoet (of bitterzuur) liefdesverhaal. Een mooi afsluiter van een drukke dag en een goede start voor sweet dreams!”

De derde winnaar Laurens Vansteenkiste heeft een zeer goede persoonlijke reden: “Beste Sven, ik en mijn vriendin hebben vorige week zaterdag ons droomhuis gekocht en zullen hier rond juni volop aan beginnen renoveren. Uw boek zou dus perfect van pas komen om deze zomer tussen de renovaties door te kunnen ontspannen. Met uw boek in de hangmat in ons eigen tuintje volop in de zon met een glasje goeie rosé… Laat dat lente/zomer weer maar komen!Keep up the good work!”

Winnaar vier Marijke Rens schreef “Ik zou jouw roman graag lezen in de 2e week vd paasvakantie aan de voet van de Mont Ventoux. Daar zijn we bij vrienden uitgenodigd en kan ik even ontspannen. Ik volg u al een tijdje op instagram en vind t steeds interessant en soms wel verrassend.”

En winnaar vijf Jurgen Buyse schreef:  “omdat ik u al een hele tijd volg op de social media, omdat ik ook verzot ben op koken en lekker eten en dat mag ook eens met een sterretje zijn.”

Jullie krijgen alle vijf het boek opgestuurd! Voor mensen die toch nog zin hebben om deze roman ook te lezen: je kunt “De Smaak Van Het Verlangen” ook nog bestellen in mijn webshop.

De korte inhoud van “De Smaak Van Het Verlangen”:

Om zijn oprechte liefde voor de mooiste vrouw ter wereld eeuwig te blijven tonen, wil Michael Dobson absoluut doen wat zijn Nele hem gevraagd heeft: genieten, met heel zijn wezen en met al zijn smaakpapillen en goesting. Geen enkele smaak mag nog onbekend blijven voor hem. Daarom reist hij het land en de wereld rond naar de verste uithoeken van het smaakuniversum, naar de grootste eettempels en de spectaculairste voedselmarkten, om een Taj Mahal van de smaak te bouwen: het ultieme liefdesmonument. Zijn belofte wordt een obsessie: Het Grote Logboek Van Smaken moet volledig en perfect worden. Maar welke prijs betaalt deze culinaire recensent hiervoor? En is dit werkelijk wat zijn Nele hem gevraagd heeft?

Een boek over een boek over eten. Om te lezen en te proeven. Over zuur en zoet, bitter en zout, de zwoele smaak van de eeuwige liefde en de wel erg wrange nasmaak van de waanzin.