Deze week ook aan huis geleverd: de Thaise Take Away van Roger van Damme

Mijn maatje Roger is een straffe kerel. De gerechten die hij uit z’n mouw weet te schudden zijn altijd wereldklasse. Ze smaken fantastisch en zien er prachtig uit. Boven Het Gebaar in Antwerpen zit een relatief kleine keuken in vergelijking met andere toprestaurants. En een even grote dessertkeuken. En uit beide keukens komen de prachtigste kunstwerken neergedaald op geniale borden. Het is altijd een feest om te lunchen bij Roger.

Maar nu met de lockdown is Het Gebaar weer dicht, en moest Roger weer overschakelen op take away. Eerlijk gezegd, geen makkelijke opdracht. De kunstwerken die op het bord worden getoverd in Het Gebaar kun je eigenlijk onmogelijk in take away vorm reproduceren. Het is gewoon allemaal een beetje te ingewikkeld en te broos om mee in de auto te nemen. Maar Roger is ook een ondernemer die niet bij de pakken blijft zitten, en die echt wil werken, en mensen verwennen, vandaar zijn keuze om uit te pakken met “Roger van Damme goes Thailand.”

Roger heeft al lang een grote passie voor Thailand en de Thaise keuken. Hij reist ook heel vaak naar Bangkok en omstreken, waar hij een super goede band heeft met de allerbeste chefs, en zelf ook geregeld diners kookt voor onder andere leden van de Thaise koninklijke familie. Op al zijn reizen heeft Roger de Thaise keuken perfect onder de knie gekregen, en nu maakt hij er in een bijzondere take away z’n eigen creatieven super lekkere versie van.

Wat ook heel slim is, is dat Roger toch ook prachtige desserts aanbiedt die op de “sticky rice” na minder Thais georiënteerd zijn. Tenslotte is en blijft Roger de koning van de desserts, en het is heerlijk om die ook als afsluiter van een mooie maaltijd te bestellen. Die dessertjes worden prachtig gedresseerd in echte glazen die je trouwens mag houden.

Roger Van Damme goes Thailand kun je elke donderdag, vrijdag en zaterdag bestellen en afhalen (maar deze week uitzonderlijk wegens een feestdag ook op woensdag 11 november) en in de wijde omgeving van Antwerpen wordt alles ook thuis geleverd. Ideaal om jezelf eens uitgebreid te verwennen en eens samen met één van onze topchefs op reis te vertrekken.

En belangrijk: Roger maakte net bekend dat er deze week ook in andere provincies wordt geleverd, mis deze kans dus niet!!

We maken deze week een rondje door Vlaanderen. Kijk snel of we ook bij u in de buurt komen.

DONDERDAG komt “Roger goes Thailand” naar West-Vlaanderen!
Regio’s Roeselare, Ieper, Kortrijk
Diksmuide, Veurne, De Panne
Oostende, Brugge, Knokke

VRIJDAG komt “Roger goes Thailand” naar Oost-Vlaanderen!
Regio’s Oudenaarde, Geraardsbergen, Zottegem
Gent, Aalst, Lokeren, Zelzate, Maldegem, Eeklo
Sint-Niklaas, Stekene, Beveren

ZATERDAG komt “Roger goes Thailand” naar Limburg!
Regio’s Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Bilzen,
Beringen, Genk, Maasmechelen,
Peer, Bree, Maaseik, Hamont-Achel, Lommel, Overpelt, Tessenderlo, Leopoldsburg, Houthalen-Helchteren

🇹🇭Bestellen kan steeds tot de dag voordien 18u!

 

Bestellen kun je hier doen op de website van Roger van Damme