Dikke merci voor de vele bestellingen!
Nieuws

Dikke merci voor de vele bestellingen!

Heel veel mensen zijn nu thuis, en proberen er het beste van te maken elke dag. Telewerken met kinderen combineren is een hele job, en als je dan ook nog eens je huishouden wil runnen en af en toe wat wil sporten is het best wel een druk leven. Maar alle sociale verplichtingen vallen nu natuurlijk ook weg. Daarom, en ook omdat je niet op restaurant mag, wordt er wel heel veel gekookt tegenwoordig. Ik krijg elke dag wel vragen via mijn sociale media over de recepten op deze blog.

Maar sinds vorige week heb ik mijn twee kookboeken samen met mijn culinaire roman “De Smaak Van Het Verlangen” ook weer in een pakket te koop gezet, en heel veel mensen zijn deze pakketjes aan het bestellen. Vaak gewoon voor zichzelf, maar soms ook als cadeautje voor familie, voor hun ouders die ze nu even niet zien, voor de kinderen of kleinkinderen, voor vrienden die jarig zijn, en voor mensen waarvan ze weten dat ze graag lezen of koken. Voor 49,99 euro kun je de drie boeken in je bus krijgen, en als je dat graag wil, dan zet ik er ook nog een persoonlijke boodschap in ook!

We proberen de pakketjes zo snel mogelijk op te sturen, zodat je lekker kunt gaan koken, en lezen! Bestellen kan via onderstaande link, je zult dan meteen de mogelijkheid krijgen om over te schrijven. Dikke merci voor jullie bestellingen, en kook en lees vooral lekker!

https://wouldbechef.be/product/boekenpakket/

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer