Dikke merci voor de vele bestellingen!

Heel veel mensen zijn nu thuis, en proberen er het beste van te maken elke dag. Telewerken met kinderen combineren is een hele job, en als je dan ook nog eens je huishouden wil runnen en af en toe wat wil sporten is het best wel een druk leven. Maar alle sociale verplichtingen vallen nu natuurlijk ook weg. Daarom, en ook omdat je niet op restaurant mag, wordt er wel heel veel gekookt tegenwoordig. Ik krijg elke dag wel vragen via mijn sociale media over de recepten op deze blog.

Maar sinds vorige week heb ik mijn twee kookboeken samen met mijn culinaire roman “De Smaak Van Het Verlangen” ook weer in een pakket te koop gezet, en heel veel mensen zijn deze pakketjes aan het bestellen. Vaak gewoon voor zichzelf, maar soms ook als cadeautje voor familie, voor hun ouders die ze nu even niet zien, voor de kinderen of kleinkinderen, voor vrienden die jarig zijn, en voor mensen waarvan ze weten dat ze graag lezen of koken. Voor 49,99 euro kun je de drie boeken in je bus krijgen, en als je dat graag wil, dan zet ik er ook nog een persoonlijke boodschap in ook!

We proberen de pakketjes zo snel mogelijk op te sturen, zodat je lekker kunt gaan koken, en lezen! Bestellen kan via onderstaande link, je zult dan meteen de mogelijkheid krijgen om over te schrijven. Dikke merci voor jullie bestellingen, en kook en lees vooral lekker!