Dikke merci voor de vele bestellingen!
Nieuws

Dikke merci voor de vele bestellingen!

Heel veel mensen zijn nu thuis, en proberen er het beste van te maken elke dag. Telewerken met kinderen combineren is een hele job, en als je dan ook nog eens je huishouden wil runnen en af en toe wat wil sporten is het best wel een druk leven. Maar alle sociale verplichtingen vallen nu natuurlijk ook weg. Daarom, en ook omdat je niet op restaurant mag, wordt er wel heel veel gekookt tegenwoordig. Ik krijg elke dag wel vragen via mijn sociale media over de recepten op deze blog.

Maar sinds vorige week heb ik mijn twee kookboeken samen met mijn culinaire roman “De Smaak Van Het Verlangen” ook weer in een pakket te koop gezet, en heel veel mensen zijn deze pakketjes aan het bestellen. Vaak gewoon voor zichzelf, maar soms ook als cadeautje voor familie, voor hun ouders die ze nu even niet zien, voor de kinderen of kleinkinderen, voor vrienden die jarig zijn, en voor mensen waarvan ze weten dat ze graag lezen of koken. Voor 49,99 euro kun je de drie boeken in je bus krijgen, en als je dat graag wil, dan zet ik er ook nog een persoonlijke boodschap in ook!

We proberen de pakketjes zo snel mogelijk op te sturen, zodat je lekker kunt gaan koken, en lezen! Bestellen kan via onderstaande link, je zult dan meteen de mogelijkheid krijgen om over te schrijven. Dikke merci voor jullie bestellingen, en kook en lees vooral lekker!

https://wouldbechef.be/product/boekenpakket/

Gerelateerde nieuwsberichten

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer