Ik ben een voetballiefhebber, en een fan van Club Brugge. En daarom ben ik ook ontzettend blij dat topfavoriet Hans Vanaken de Gouden Schoen heeft gewonnen. Evert, de manager van Hans is nu toch al meer dan twintig jaar één van mijn beste vrienden, en via hem heb ik Hans en zijn fantastische vrouw Lauren al snel beter leren kennen.
Begin 2016 kwamen deze twee topvoetballers een weekendje met Bjorn Engels en zijn vriendin naar Barcelona en toen zijn ze bij ons komen dineren. Super gezellige avond werd dat, en sindsdien hebben we fijn contact gehouden. Ik was dan ook blij dat ik op het huwelijk van Hans en Lauren heb mogen DJ’n, het was een topfeestje, want die twee houden erg van elkaar.
Gisteren won Hans de Gouden Schoen. Vriend en vijand (al denk ik dat zelfs supporters van andere clubs Hans waarderen) vond hem een verdiende winnaar. Een blije, maar ook een oprecht bescheiden gast, die Hans. Vanochtend in ons programma op Joe bekende Hans trouwens dat hij een korte nacht achter de rug had. En op de koop toe zat er tijdens dat telefonische interview ook nog eens een cameraploeg van VTM-Nieuws mee aan tafel.
In de reportage in het nieuws vanmiddag verklapte Hans trouwens dat hij een hele grote liefhebber is van Nutella, en dat er volgens hem ‘s ochtends niets boven een lekkere verse sandwich met Nutella gaat. Wat zei ik: gewone gast gebleven hé, die Hans. We gaan heel binnenkort toch nog eens een goed glas samen drinken op zijn fantastische, welverdiende Gouden Schoen!
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer