Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt
Nieuws

Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt

Ik ben een voetballiefhebber, en een fan van Club Brugge. En daarom ben ik ook ontzettend blij dat topfavoriet Hans Vanaken de Gouden Schoen heeft gewonnen. Evert, de manager van Hans is nu toch al meer dan twintig jaar één van mijn beste vrienden, en via hem heb ik Hans en zijn fantastische vrouw Lauren al snel beter leren kennen.

Begin 2016 kwamen deze twee topvoetballers een weekendje met Bjorn Engels en zijn vriendin naar Barcelona en toen zijn ze bij ons komen dineren. Super gezellige avond werd dat, en sindsdien hebben we fijn contact gehouden. Ik was dan ook blij dat ik op het huwelijk van Hans en Lauren heb mogen DJ’n, het was een topfeestje, want die twee houden erg van elkaar.

Gisteren won Hans de Gouden Schoen. Vriend en vijand (al denk ik dat zelfs supporters van andere clubs Hans waarderen) vond hem een verdiende winnaar. Een blije, maar ook een oprecht bescheiden gast, die Hans. Vanochtend in ons programma op Joe bekende Hans trouwens dat hij een korte nacht achter de rug had. En op de koop toe zat er tijdens dat telefonische interview ook nog eens een cameraploeg van VTM-Nieuws mee aan tafel.

In de reportage in het nieuws vanmiddag verklapte Hans trouwens dat hij een hele grote liefhebber is van Nutella, en dat er volgens hem ’s ochtends niets boven een lekkere verse sandwich met Nutella gaat. Wat zei ik: gewone gast gebleven hé, die Hans. We gaan heel binnenkort toch nog eens een goed glas samen drinken op zijn fantastische, welverdiende Gouden Schoen!

Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt
Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt
Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer