Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt

Ik ben een voetballiefhebber, en een fan van Club Brugge. En daarom ben ik ook ontzettend blij dat topfavoriet Hans Vanaken de Gouden Schoen heeft gewonnen. Evert, de manager van Hans is nu toch al meer dan twintig jaar één van mijn beste vrienden, en via hem heb ik Hans en zijn fantastische vrouw Lauren al snel beter leren kennen.

Begin 2016 kwamen deze twee topvoetballers een weekendje met Bjorn Engels en zijn vriendin naar Barcelona en toen zijn ze bij ons komen dineren. Super gezellige avond werd dat, en sindsdien hebben we fijn contact gehouden. Ik was dan ook blij dat ik op het huwelijk van Hans en Lauren heb mogen DJ’n, het was een topfeestje, want die twee houden erg van elkaar.

Gisteren won Hans de Gouden Schoen. Vriend en vijand (al denk ik dat zelfs supporters van andere clubs Hans waarderen) vond hem een verdiende winnaar. Een blije, maar ook een oprecht bescheiden gast, die Hans. Vanochtend in ons programma op Joe bekende Hans trouwens dat hij een korte nacht achter de rug had. En op de koop toe zat er tijdens dat telefonische interview ook nog eens een cameraploeg van VTM-Nieuws mee aan tafel.

In de reportage in het nieuws vanmiddag verklapte Hans trouwens dat hij een hele grote liefhebber is van Nutella, en dat er volgens hem ’s ochtends niets boven een lekkere verse sandwich met Nutella gaat. Wat zei ik: gewone gast gebleven hé, die Hans. We gaan heel binnenkort toch nog eens een goed glas samen drinken op zijn fantastische, welverdiende Gouden Schoen!