Het is één van de mooiste prijzen die we de afgelopen maanden mochten weggeven op Would Be Chef. De iCompanion XL multifunctionele kookrobot snijdt, bereidt en kookt alles wat je wil. Je kunt ermee koken, sudderen, stoomkoken, bakken, mengen en kneden. Er zijn 12 geautomatiseerde programma’s en 6 accessoires: een hakmes, een kneedmes/mixer, een blender, een garde, een stoommandje, en een XL voetstuk. Je kunt er ook nog eens een groentesnijder, stoomkoker, minikom en gebakset en een weegschaal aan toevoegen. En je kunt werken aan temperaturen van 30°C tot 150°C.
Onze winnaar krijgt er ook nog eens een handig receptenboek bij met 300 recepten. En wat super makkelijk is, de Companion is via Bluetooth ook verbonden met je smartphone of tablet, zodat je het kookproces via allerlei parameters en meldingen kunt aansturen en opvolgen. Lekker makkelijk! En je kunt je eigen recepten ontwikkelen, opslaan, en delen met andere gebruikers. Echt een toestel met eindeloos veel mogelijkheden.
Bijna 5000 mensen hebben meegespeeld om dit schitterende toestel te winnen en het is zo ver, we hebben een gelukkig winnaar. Sofie Vannieuwenhuyse uit Dworp mag zo aan het begin van het nieuwe jaar echt wel een sierlijk vreugdesprongetje maken, want zij krijgt binnenkort een Companion thuis. Heel veel kookplezier Sofie, en stuur eens een paar fotootjes door van de recepten die met de iCompanion XL hebt gemaakt!
Alle informatie over de de iCompanion XL kun je vinden op de website van Moulinex.
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer