Dit is de winnaar van de fantastische iCompanion XL van Moulinex

Het is één van de mooiste prijzen die we de afgelopen maanden mochten weggeven op Would Be Chef. De iCompanion XL multifunctionele kookrobot snijdt, bereidt en kookt alles wat je wil. Je kunt ermee koken, sudderen, stoomkoken, bakken, mengen en kneden. Er zijn 12 geautomatiseerde programma’s en 6 accessoires: een hakmes, een kneedmes/mixer, een blender, een garde, een stoommandje, en een XL voetstuk. Je kunt er ook nog eens een groentesnijder, stoomkoker, minikom en gebakset en een weegschaal aan toevoegen. En je kunt werken aan temperaturen van 30°C tot 150°C.

Onze winnaar krijgt er ook nog eens een handig receptenboek bij met 300 recepten. En wat super makkelijk is, de Companion is via Bluetooth ook verbonden met je smartphone of tablet, zodat je het kookproces via allerlei parameters en meldingen kunt aansturen en opvolgen. Lekker makkelijk! En je kunt je eigen recepten ontwikkelen, opslaan, en delen met andere gebruikers. Echt een toestel met eindeloos veel mogelijkheden.

Bijna 5000 mensen hebben meegespeeld om dit schitterende toestel te winnen en het is zo ver, we hebben een gelukkig winnaar. Sofie Vannieuwenhuyse uit Dworp mag zo aan het begin van het nieuwe jaar echt wel een sierlijk vreugdesprongetje maken, want zij krijgt binnenkort een Companion thuis. Heel veel kookplezier Sofie, en stuur eens een paar fotootjes door van de recepten die met de iCompanion XL hebt gemaakt!

Alle informatie over de de iCompanion XL kun je vinden op de website van Moulinex.