Dit is het restaurant waar niemand ooit nog wil gaan eten
Nieuws

Dit is het restaurant waar niemand ooit nog wil gaan eten

Het kan wel eens gebeuren: je gaat op restaurant en het gaat plotseling helemaal  fout. Al van bij het binnenkomen voel je dat er iets niet klopt. Je wordt onvriendelijk ontvangen. Het eten trekt op niks. Te plat. Niet gekruid. Aangebrand. Smakeloos. En als je klaagt dan wordt er heel kort, onvriendelijk en vervelend gereageerd. Dan zit je duidelijk op het verkeerde adres, in een zogenaamde “tourist trap”. En één ding is dan duidelijk: daar ga je natuurlijk nooit meer eten. En dan zeg je dat door. Op je blog bijvoorbeeld. Zoals ik. Of op de Tripadvisors van deze wereld. Het is ons allemaal wel eens overkomen.

Maar wat deze Spaanse familie in een restaurant in Porto Palermo in het Zuiden van Albanië is overkomen slaat werkelijk alles. Ze wilden er samen met hun chauffeur en begeleider een hapje eten maar de eigenaar van het restaurant was duidelijk in een bad mood en had er niet veel zin in om hen te bedienen. En toen ze dan maar vertrokken op zoek naar een beter restaurantje reageerde de eigenaar zo woest dat hij zich op de motorkap van hun auto gooide, zich vastklampte aan de vertrekkende wagen en met z’n andere hand probeerde de voorruit te verbrijzelen, wat hem nog lukte ook. Pas na minuten moest hij lossen, maar de auto zat wel vol bloedvlekken. De familie heeft alles gefilmd en online gegooid

De kans is klein dat in restaurant Panorma nog veel toeristen zullen gaan eten, want het filmpje gaat de wereld rond. En op Tripadvisor kun je bijna alleen maar uiterst negatieve reacties zien. Een absoluut te mijden plek dus. Soit, zo vaak eet ik ook niet in het zuiden van Albanië…

https://youtu.be/0GYvxeH4BWA

Gerelateerde nieuwsberichten

IMG_1861

Ik ga samen wonen in een camper met Anke, én koken voor haar

Jullie kennen me, en mijn passies. Ik ben als een bakker die, na meer dan dertig jaar achter zijn oven, nog altijd even trots is op elke kraakverse croissant die door zijn handen gaat, als een dokter die elke patiënt wil genezen of op zijn minst de pijn wil verzachten, als een garagist die hoopt dat het leven voor elke klant gesmeerd loopt, zoals een pastoor die z’n schapen de hemel wil bieden, en zoals een meisje van lichte zeden dat elke man met een brede glimlach het etablissement wil zien verlaten … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer