Dit is het restaurant waar niemand ooit nog wil gaan eten
Nieuws

Dit is het restaurant waar niemand ooit nog wil gaan eten

Het kan wel eens gebeuren: je gaat op restaurant en het gaat plotseling helemaal  fout. Al van bij het binnenkomen voel je dat er iets niet klopt. Je wordt onvriendelijk ontvangen. Het eten trekt op niks. Te plat. Niet gekruid. Aangebrand. Smakeloos. En als je klaagt dan wordt er heel kort, onvriendelijk en vervelend gereageerd. Dan zit je duidelijk op het verkeerde adres, in een zogenaamde “tourist trap”. En één ding is dan duidelijk: daar ga je natuurlijk nooit meer eten. En dan zeg je dat door. Op je blog bijvoorbeeld. Zoals ik. Of op de Tripadvisors van deze wereld. Het is ons allemaal wel eens overkomen.

Maar wat deze Spaanse familie in een restaurant in Porto Palermo in het Zuiden van Albanië is overkomen slaat werkelijk alles. Ze wilden er samen met hun chauffeur en begeleider een hapje eten maar de eigenaar van het restaurant was duidelijk in een bad mood en had er niet veel zin in om hen te bedienen. En toen ze dan maar vertrokken op zoek naar een beter restaurantje reageerde de eigenaar zo woest dat hij zich op de motorkap van hun auto gooide, zich vastklampte aan de vertrekkende wagen en met z’n andere hand probeerde de voorruit te verbrijzelen, wat hem nog lukte ook. Pas na minuten moest hij lossen, maar de auto zat wel vol bloedvlekken. De familie heeft alles gefilmd en online gegooid

De kans is klein dat in restaurant Panorma nog veel toeristen zullen gaan eten, want het filmpje gaat de wereld rond. En op Tripadvisor kun je bijna alleen maar uiterst negatieve reacties zien. Een absoluut te mijden plek dus. Soit, zo vaak eet ik ook niet in het zuiden van Albanië…

https://youtu.be/0GYvxeH4BWA

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer