
Foto: Jan Thans
Dit kook ik wanneer een sterrenchef komt eten
Deze middag komen mijn goede maat Roger van Damme en zijn vrouw Cindy lunchen op ons terras. Ik heb gisterenavond al uitgebreid gekookt. Roger is geen moeilijke mens, maar ik wou toch wel mijn best doen voor deze topchef. Een zestal gangen heb ik voorzien. Met lekkere producten en een mooi wijntje bij. Dit is ons menu voor deze middag
Sashimi van goudbrasem
Langoustines met chili-zout, olijfolie en limoenzeste
Scheermesjes met zongedroogde tomaten en look Met frisse olie van lamsoor
MOWI zalm met een kruidenkorstje, asperges en nieuwe aardappeltjes, met een witte wijn saus met Royal Belgian Caviar
Côte à l’os van FLeckvieh Duitsland met een Aziatisch slaatje met komkommer, rode ui en radijzen, koriander en sesam
Ananas Dark And Stormy met Gimber en rockhopper Rum met zelfgemaakte limoensorbet en kokos
Reacties