Volg dit account als je restaurants in Barcelona wil ontdekken
Nieuws

Volg dit account als je restaurants in Barcelona wil ontdekken

Je weet dat ik al sinds het begin van deze blog, bijna vijf jaar geleden, heel vaak nieuwe restaurants in Barcelona met jullie deel. Dat doe ik ook op mijn sociale media trouwens. Elke vakantie en verschillende weekends per jaar proberen we door te brengen in ons flatje in Barcelona. En ook al zijn er zo van die klassiekers waar we graag gaan dineren, we ontdekken ook graag nieuwe zaken. Ik hoop dat jullie wat hebben aan al onze verslagen.

Maar vandaag wil ik eens fijne collega’s aan je voorstellen. Ik ken Liesje al een tijdje, zij het dan voorlopig enkel online. Tot twee jaar geleden woonde ze in Lochristi, met haar man en kinderen. Maar zo ongeveer net toen wij naar Lochristi verhuisden, is zijn met het hele gezin naar Barcelona komen wonen, omwille van het werk van haar man. Lisa, want zo noemt iedereen haar in Barcelona, is echt een super dame om te volgen op Instagram. Ze geeft een toffe inkijk in haar leven als expat, echtgenote en moeder. En… ze houdt ook van lekker eten. En toen Anna hier was heeft ze ons twee super nuttige tips gegeven: dat we echt naar Cirque Du Soleil moesten gaan kijken, en dat je hippe kleren voor tienermeisjes kunt vinden bij Brownie. Beide tips waren een schot in de roos!

Samen met drie andere dames, Anne, Danielle en Jetske heeft ze op Instagram ook het account wherebarcelonaeats en dat is een account dat je zeker volgen moet. Lisa en de andere dames gaan graag op restaurant en dat zijn dan de toffe, hippe plekken. Voor hen hoeft het echt niet de grote luxe te zijn, of de Michelin sterren. Maar gewoon leuke lekkere plekken waar het gezellig zitten en goed eten is. Echt een aanrader!

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer