Volg dit account als je restaurants in Barcelona wil ontdekken

Je weet dat ik al sinds het begin van deze blog, bijna vijf jaar geleden, heel vaak nieuwe restaurants in Barcelona met jullie deel. Dat doe ik ook op mijn sociale media trouwens. Elke vakantie en verschillende weekends per jaar proberen we door te brengen in ons flatje in Barcelona. En ook al zijn er zo van die klassiekers waar we graag gaan dineren, we ontdekken ook graag nieuwe zaken. Ik hoop dat jullie wat hebben aan al onze verslagen.

Maar vandaag wil ik eens fijne collega’s aan je voorstellen. Ik ken Liesje al een tijdje, zij het dan voorlopig enkel online. Tot twee jaar geleden woonde ze in Lochristi, met haar man en kinderen. Maar zo ongeveer net toen wij naar Lochristi verhuisden, is zijn met het hele gezin naar Barcelona komen wonen, omwille van het werk van haar man. Lisa, want zo noemt iedereen haar in Barcelona, is echt een super dame om te volgen op Instagram. Ze geeft een toffe inkijk in haar leven als expat, echtgenote en moeder. En… ze houdt ook van lekker eten. En toen Anna hier was heeft ze ons twee super nuttige tips gegeven: dat we echt naar Cirque Du Soleil moesten gaan kijken, en dat je hippe kleren voor tienermeisjes kunt vinden bij Brownie. Beide tips waren een schot in de roos!

Samen met drie andere dames, Anne, Danielle en Jetske heeft ze op Instagram ook het account wherebarcelonaeats en dat is een account dat je zeker volgen moet. Lisa en de andere dames gaan graag op restaurant en dat zijn dan de toffe, hippe plekken. Voor hen hoeft het echt niet de grote luxe te zijn, of de Michelin sterren. Maar gewoon leuke lekkere plekken waar het gezellig zitten en goed eten is. Echt een aanrader!