Dit zijn de 5 beste hotels in België volgens TripAdvisor

Januari, en ja, het is weer eens zover. Elk jaar maakt de super populaire beoordelingswebsite TripAdvisor de Traveler’s Choice Awards bekend. Dat zijn de toplijstjes van het afgelopen jaar.

Wat zijn de beste restaurants en hotels per land, per regio, en in de hele wereld. Die lijstjes zijn uiteraard gebaseerd op de reviews en beoordelingen van de honderdduizenden gebruikers van de site. Op basis daarvan worden de prijzen uitgereikt, en het spreekt voor zich dat de hele horecawereld daar altijd reikhalzend naar uitkijkt.

Dit is de TOP-5 van de beste hotels in België

5. GHENT MARRIOTT HOTEL

Prachtige stad Gent, en dit is een prima uitvalsbasis om alle historische bezienswaardigheden te bezoeken. Meer dan degelijk hotel op een toplocatie, aan de Korenlei.

4. HOTEL THE PEELLAERT IN BRUGGE

Brugge die Scone. Ik ben er geboren en ik kom er vaak terug, omdat het zo’n mooie stad is, met heerlijke restaurants en tophotels, en deze parel is echt het ontdekken waard.

3. HOTEL AMIGO IN BRUSSEL

Wanneer internationale sterren naar Brussel komen, dan logeren ze vaak in de absolute klassehotel. En ook de gebruikers van TripAdvisor zijn er dus zeer tevreden over.

2. HOTEL HARMONY IN GENT

Gent scoort zeer goed in de Top10 van beste hotels van ons landje. In het Patershol kun je dit hotel vinden dat zich in twee historische panden bevindt. Luxe en eigenzinnig.

1. ARIANE HOTEL IN IEPER

Volgens de gebruikers van TripAdvisor kun je nergens beter logeren dan in dit prachtige hotel in West-Vlaanderen. Ieper en de regio daarrond zijn sowieso een bezoek waard, en dan moet je hier dus slapen. Ariane Hotel is (alweer) het beste hotel van ons land! Dikke proficiat.