Dolgelukkig na echt een prachtig weekend!!

Wat een heerlijke twee dagen heb ik achter de rug. Net als exact 1 jaar geleden ben ik dit weekend met mijn papa naar Barcelona gevlogen voor een weekendje samen weg. Vroeger kwam mama ook nog af en toe eens mee, maar die vliegt niet graag meer. En dus werd het een boys-weekend. Ik moet je bekennen: het was fantastisch.

Papa was vroeger een grote atleet, maar een paar jaar geleden sukkelde hij wat met z’n hart. Doordat hij een sporthart heeft, maar een paar jaar terug te weinig beweging had, werd z’n hart wat lui, en dat zorgde voor wat troubles. Sindsdien is hij weer veel aan het fitnessen en wandelen, en is hij weer in topconditie. Ik moet zeggen: we hebben er goed van geprofiteerd, en samen meer dan 50 kilometer gestapt op een dikke 2 dagen tijd. Dat was zalig. Genieten van de stad, lekker sporten, en veel praten.

We hebben ook wat culturele dingen gedaan. We hebben de Sagrada Familia bezocht. En we zijn naar de Messiah van Handel gaan luisteren in het Palau De La Musica Catalane. En verder hebben we, hoe kan het ook, heerlijk gedineerd. Vrijdag in Via Veneto, het klassieke sterrenrestaurant waar ik op vrijdag graag bijna altijd ga dineren wanneer ik in de stad ben.

En op zaterdag zijn we naar Tickets geweest, het zalige restaurant van Albert Adria. Het was een waanzinnige ervaring. En toen Roger van Damme nog even binnen kwam springen, die wist dat we daar zaten te dineren, en toevallig ook op trip naar Barcelona was, was het ook voor papa, die graag met mama in Het Gebaar gaat dineren, een super tof weerzien. Vandaag hebben we trouwens nog een lekkere lunch genomen bij Chez Coco, een erg tof kippenrestaurant vlak om de hoek waar wij wonen.

Kortom: we hebben samen echt genoten tot en met. Als je je ouders nog hebt, kan ik je aanraden om ook zo’n momentjes te organiseren. Het is quality time die je nooit meer kan worden afgepakt, en die je kunt inkaderen voor altijd. Ik hoop dit soort tripjes nog vele jaren te kunnen maken. In elk geval: in januari gaan wij samen met mama en papa naar Texel voor een weekendje weg met ons vieren.