Dolgelukkig na echt een prachtig weekend!!
Nieuws

Dolgelukkig na echt een prachtig weekend!!

Wat een heerlijke twee dagen heb ik achter de rug. Net als exact 1 jaar geleden ben ik dit weekend met mijn papa naar Barcelona gevlogen voor een weekendje samen weg. Vroeger kwam mama ook nog af en toe eens mee, maar die vliegt niet graag meer. En dus werd het een boys-weekend. Ik moet je bekennen: het was fantastisch.

Papa was vroeger een grote atleet, maar een paar jaar geleden sukkelde hij wat met z’n hart. Doordat hij een sporthart heeft, maar een paar jaar terug te weinig beweging had, werd z’n hart wat lui, en dat zorgde voor wat troubles. Sindsdien is hij weer veel aan het fitnessen en wandelen, en is hij weer in topconditie. Ik moet zeggen: we hebben er goed van geprofiteerd, en samen meer dan 50 kilometer gestapt op een dikke 2 dagen tijd. Dat was zalig. Genieten van de stad, lekker sporten, en veel praten.

We hebben ook wat culturele dingen gedaan. We hebben de Sagrada Familia bezocht. En we zijn naar de Messiah van Handel gaan luisteren in het Palau De La Musica Catalane. En verder hebben we, hoe kan het ook, heerlijk gedineerd. Vrijdag in Via Veneto, het klassieke sterrenrestaurant waar ik op vrijdag graag bijna altijd ga dineren wanneer ik in de stad ben.

En op zaterdag zijn we naar Tickets geweest, het zalige restaurant van Albert Adria. Het was een waanzinnige ervaring. En toen Roger van Damme nog even binnen kwam springen, die wist dat we daar zaten te dineren, en toevallig ook op trip naar Barcelona was, was het ook voor papa, die graag met mama in Het Gebaar gaat dineren, een super tof weerzien. Vandaag hebben we trouwens nog een lekkere lunch genomen bij Chez Coco, een erg tof kippenrestaurant vlak om de hoek waar wij wonen.

Kortom: we hebben samen echt genoten tot en met. Als je je ouders nog hebt, kan ik je aanraden om ook zo’n momentjes te organiseren. Het is quality time die je nooit meer kan worden afgepakt, en die je kunt inkaderen voor altijd. Ik hoop dit soort tripjes nog vele jaren te kunnen maken. In elk geval: in januari gaan wij samen met mama en papa naar Texel voor een weekendje weg met ons vieren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer