Door corona wordt de ochtendshow een tikje anders...
Nieuws

Door corona wordt de ochtendshow een tikje anders…

Wat een raar weekend. En op de koop toe staan we nu ook voor bijzonder rare weken. Weken waarin we met z’n allen ontzettend op de proef zullen gesteld worden. Want wat er nu op ons afkomt is echt ongekend, en zal absoluut niet fijn zijn. We zullen met z’n allen alle regels van de overheid erg strikt moeten opvolgen en toch proberen positief te blijven.

Als radiomakers is het onze taak om jullie te informeren en jullie te ondersteunen, jullie ook wat licht aan de horizon te laten zien, en muziek te geven in deze donkere tijden. Dat gaan we doen!!!

Onze ochtendshow zal vanaf morgen een klein tikje anders zijn. Thuiswerken is voor velen van jullie geen optie. Maar het principe is simpel, als het kan, doe het dan wel! En Anke gaat dat ook doen. Niet “voor de show”. Maar omdat het het slimste is. Het is simpel: als één van ons twee gecontamineerd raakt door een corona-drager, dan mogen we gewoon niet meer werken. En we willen vermijden dat we allebei geen radio meer mogen maken. We willen er zijn voor jullie. Elke ochtend weer. Gezond.

Op de koop toe wil mama Anke haar lieve Max en Lou liefst thuishouden en voor hen zorgen. Ik geef haar 1000 procent gelijk. Nogmaals: dat lukt jammer genoeg niet voor iedereen, maar als je het als ouder kunt dan moet je die kans met beide handen grijpen. Technisch gezien kan dat vandaag gelukkig perfect. Dus ik ga in de lege studio helemaal op m’n eentje aan de knoppen staan, en Anke gaat vanuit haar huiskamer mee radio maken. Dat gaat perfect lukken. We gaan morgen weer dezelfde ochtendradio maken waarvoor jullie op ons afstemmen.

We gaan proberen om jullie zo lang mogelijk goede ochtendradio te blijven geven. We willen jullie informeren, luisteren naar jullie vragen, troosten en steun geven. We gaan onze uiterste best doen om niet ziek te worden. We gaan jullie muziek proberen te geven en aandacht, met jullie praten en naar jullie luisteren. Omdat er maar één optie is: samen sterk zijn tegen corona. All the way.

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer