Zo regenachtig en koud het dit weekend was, zo zonnig, warm, en hartverwarmend was vorig weekend. Samen met CURCUFEN, het voedingssupplement waar ik de fiere ambassadeur van ben, hebben we vorige zaterdag een wandeling georganiseerd in het Provinciaal domein Bulskampveld in Beernem. Je kon je inschrijven via deze blog, en we hebben 12 koppels uitgenodigd.
In totaal wilden meer dan 600 mensen er graag bij zijn, want de inschrijvingen bleven maar binnenstromen, ongelofelijk. Volledig ad random zijn er dus een twaalftal duo’s uitgenodigd, koppels, vriendinnen, neven en nichten, buren, kortom: wandelvrienden. Door de groep niet immens groot te maken had ik de kans om met alle deelnemers een praatje te slaan tijdens onze wandeling van tien kilometer.
Het werd een super mooie voormiddag. Rond tien uur vertrokken we aan de parking, iedereen kreeg een watertje mee en wat fruit of een gezonde reep voor onderweg. En de zon was ook van de partij. Het was zo fantastisch om de vele wandelverhalen van de deelnemers te horen. Sommige waren nog maar kort aan de slag, anderen waren echt halve professionals. We wisselden wandeltips uit en veel van de deelnemers vroegen zich af wanneer mijn wandelboek in de winkel ligt. Begin 2022 is het eindelijk zo ver!
Speciale dank aan de twee dames van de wandelclub van Beernem die het parcours perfect kenden, en die voorop zijn gelopen als gids. De dames hadden wel een hele stevige tred. Ik wandel meestal zelf aan 6 kilometer per uur. De dames gingen nog een flink stuk sneller, zodat ik hen af en toe even heb moeten kalmeren en een kleine rustpauze inlassen, want er waren ook veel minder geoefende wandelaars van de partij, en we gingen toch voor het principe “samen uit, samen thuis”.
Na de mooie wandeling genoten we met z’n allen van een lichte maar heerlijke lunch in de zalige septemberzon op het terras van het Urban Café. Iedereen at iets lekkers, we dronken een glas, maakten foto’s en kletsten nog gezellig over wandelen, sport in het algemeen, en de kans op overbelasting van spieren en gewrichten.
Stefka van EG legde uit op welke manier spier- en gewrichtspijn te vermijden of te verzachten valt, als je CURCUFEN gebruikt. En alle deelnemers kregen een staaltje mee om twintig dagen lang uit te testen of het bij hen een verzachting van de overlast geeft, dus binnen kort vernemen we het resultaat. Mij helpt CURCUFEN in elk geval om zonder problemen elke week 100 kilometer of meer te blijven wandelen.
CURCUFEN is een voedingssupplement op basis van Curcuma longa en Boswellia serrata extracten en vitamine D. Kurkuma is een krachtig antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. Bij CURCUFEN slik je het in geconcentreerde vorm. Ook het extract van boswellia serrata, een boompje dat groeit in het noorden van India, delen van Afrika en enkele Arabische landen helpt om de gewrichten te ondersteunen. Vitamine D3 – de krachtigste vorm van vitamine D – draagt onder meer bij tot de goede werking van de spieren.
CURCUFEN is verschillend van andere kurkumasupplementen omdat het gebruik maakt van de NovaSOL® technologie waarbij deze extracten opgelost worden in een vloeibare basis. Daardoor is de opname veel efficiënter, en door de Licaps technologie wordt ook een veel snellere opname gegarandeerd. Voor meer informatie surf naar de CURCUFEN website.
Het was een heerlijk event, met fantastisch fijne mensen. Excuses aan de vele honderden mensen die er deze keer niet bij waren. Maar ik heb al afgesproken met CURCUFEN dat we in het voorjaar nog eens zo’n wandeltocht gaan organiseren, en wie weet ben je er dan wel bij.
CURCUFEN is een voedingssupplement te gebruiken vanaf 18 jaar. CURCUFEN bevat vitamine D3. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van spieren. Curcuma longa en Boswellia serrata voor soepele gewrichten
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer