Het is een vraag die al een tijdje leefde bij de fans van mijn wijnen: zou je ze ook niet eens in kleinere verpakkingen kunnen aanbieden? Er bestaan al negen verschillende pakketten met verschillende wijnen samen. Maar meteen zes flessen kopen is voor sommige mensen nog wel een drempel, en dat begrijp ik. Zeker voor mijn topwijnen.
Logistiek was het tot nu toe niet evident om kleinere pakketten te verzenden maar vanaf nu kan dat eindelijk wel! Goed nieuws dus. Mijn twee meest luxueuze wijnen zijn vanaf nu ook in dozen van drie te bestellen: mijn krachtige Amarone en mijnnfeestelijke Champagne.
Mijn Amarone is een stijlvolle en mysterieuze Italiaan. Alles is perfect in balans: complex, krachtig maar ook elegant zacht. De druiven gaan na het oogsten niet direct van de stok naar het vat maar worden eerst gedroogd. Dat geeft die sublieme en uitzonderlijke geconcentreerde smaken waar deze wijn zo bekend om staat. Een Amarone is zeer geschikt om te bewaren en kan soms tot wel 15 jaar in de kelder liggen. Mijn Amarone bestel je hier.
Mijn champagne is een schitterende brut premier uit Épernay, dé stad van de champagne. Met een klassiek bouquet van brioche, toast, perzik en hazelnoot. Mooi, licht goudgeel en zacht bruisend, zoals ik champagnes persoonlijk het liefste heb. het is bij al mijn etentjes het perfecte aperitief, en al mijn gasten zijn heel lovend over deze luxe bubbels. Mijn champagne bestel je hier.
Vanaf nu zijn beide wijnen te bestellen per 3 of 6 flessen, voor zowel kleine als grote diners!
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer
Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer
Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer
Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer