Eindelijk: mijn wijnen nu ook per drie te bestellen!

Het is een vraag die al een tijdje leefde bij de fans van mijn wijnen: zou je ze ook niet eens in kleinere verpakkingen kunnen aanbieden? Er bestaan al negen verschillende pakketten met verschillende wijnen samen. Maar meteen zes flessen kopen is voor sommige mensen nog wel een drempel, en dat begrijp ik. Zeker voor mijn topwijnen.

Logistiek was het tot nu toe niet evident om kleinere pakketten te verzenden maar vanaf nu kan dat eindelijk wel! Goed nieuws dus. Mijn twee meest luxueuze wijnen zijn vanaf nu ook in dozen van drie te bestellen: mijn krachtige Amarone en mijnnfeestelijke Champagne.

Mijn Amarone is een stijlvolle en mysterieuze Italiaan. Alles is perfect in balans: complex, krachtig maar ook elegant zacht. De druiven gaan na het oogsten niet direct van de stok naar het vat maar worden eerst gedroogd. Dat geeft die sublieme en uitzonderlijke geconcentreerde smaken waar deze wijn zo bekend om staat. Een Amarone is zeer geschikt om te bewaren en kan soms tot wel 15 jaar in de kelder liggen. Mijn Amarone bestel je hier.

Mijn champagne is een schitterende brut premier uit Épernay, dé stad van de champagne. Met een klassiek bouquet van brioche, toast, perzik en hazelnoot. Mooi, licht goudgeel en zacht bruisend, zoals ik champagnes persoonlijk het liefste heb. het is bij al mijn etentjes het perfecte aperitief, en al mijn gasten zijn heel lovend over deze luxe bubbels. Mijn champagne bestel je hier.

Vanaf nu zijn beide wijnen te bestellen per 3 of 6 flessen, voor zowel kleine als grote diners!