Het is een vraag die al een tijdje leefde bij de fans van mijn wijnen: zou je ze ook niet eens in kleinere verpakkingen kunnen aanbieden? Er bestaan al negen verschillende pakketten met verschillende wijnen samen. Maar meteen zes flessen kopen is voor sommige mensen nog wel een drempel, en dat begrijp ik. Zeker voor mijn topwijnen.
Logistiek was het tot nu toe niet evident om kleinere pakketten te verzenden maar vanaf nu kan dat eindelijk wel! Goed nieuws dus. Mijn twee meest luxueuze wijnen zijn vanaf nu ook in dozen van drie te bestellen: mijn krachtige Amarone en mijnnfeestelijke Champagne.
Mijn Amarone is een stijlvolle en mysterieuze Italiaan. Alles is perfect in balans: complex, krachtig maar ook elegant zacht. De druiven gaan na het oogsten niet direct van de stok naar het vat maar worden eerst gedroogd. Dat geeft die sublieme en uitzonderlijke geconcentreerde smaken waar deze wijn zo bekend om staat. Een Amarone is zeer geschikt om te bewaren en kan soms tot wel 15 jaar in de kelder liggen. Mijn Amarone bestel je hier.
Mijn champagne is een schitterende brut premier uit Épernay, dé stad van de champagne. Met een klassiek bouquet van brioche, toast, perzik en hazelnoot. Mooi, licht goudgeel en zacht bruisend, zoals ik champagnes persoonlijk het liefste heb. het is bij al mijn etentjes het perfecte aperitief, en al mijn gasten zijn heel lovend over deze luxe bubbels. Mijn champagne bestel je hier.
Vanaf nu zijn beide wijnen te bestellen per 3 of 6 flessen, voor zowel kleine als grote diners!
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer