Eindelijk: mijn wijnen nu ook per drie te bestellen!
Nieuws

Eindelijk: mijn wijnen nu ook per drie te bestellen!

Het is een vraag die al een tijdje leefde bij de fans van mijn wijnen: zou je ze ook niet eens in kleinere verpakkingen kunnen aanbieden? Er bestaan al negen verschillende pakketten met verschillende wijnen samen. Maar meteen zes flessen kopen is voor sommige mensen nog wel een drempel, en dat begrijp ik. Zeker voor mijn topwijnen.

Logistiek was het tot nu toe niet evident om kleinere pakketten te verzenden maar vanaf nu kan dat eindelijk wel! Goed nieuws dus. Mijn twee meest luxueuze wijnen zijn vanaf nu ook in dozen van drie te bestellen: mijn krachtige Amarone en mijnnfeestelijke Champagne.

Mijn Amarone is een stijlvolle en mysterieuze Italiaan. Alles is perfect in balans: complex, krachtig maar ook elegant zacht. De druiven gaan na het oogsten niet direct van de stok naar het vat maar worden eerst gedroogd. Dat geeft die sublieme en uitzonderlijke geconcentreerde smaken waar deze wijn zo bekend om staat. Een Amarone is zeer geschikt om te bewaren en kan soms tot wel 15 jaar in de kelder liggen. Mijn Amarone bestel je hier.

Mijn champagne is een schitterende brut premier uit Épernay, dé stad van de champagne. Met een klassiek bouquet van brioche, toast, perzik en hazelnoot. Mooi, licht goudgeel en zacht bruisend, zoals ik champagnes persoonlijk het liefste heb. het is bij al mijn etentjes het perfecte aperitief, en al mijn gasten zijn heel lovend over deze luxe bubbels. Mijn champagne bestel je hier.

Vanaf nu zijn beide wijnen te bestellen per 3 of 6 flessen, voor zowel kleine als grote diners!

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer