Eindelijk nog eens op reis dit weekend!

Normaal gingen we dit weekend nog eens naar Barcelona. Enfin, het is te zeggen, zo stond het geblokkeerd in de agenda, al een klein jaar. Wij prikken onze weekendjes weg altijd ver op voorhand zodat we tussendoor al mijn DJ-boekingen kunnen inplannen. Maar goed, dit jaar DJ’n we dus niet, en Barcelona, daar raken we ook niet meer. Ik was er nog een paar dagen met de auto eind juni, en dat was m’n enige ultrakorte verblijf sinds de krokusvakantie. En eerlijk: ik vrees ook dat we binnenkort zelfs de herfstvakantie op onze buik zullen kunnen schrijven.

Maar niet getreurd, dit weekend gaan we nog eens op vakantie. De eerste keer samen in meer dan een half jaar trekken we er eens gezellig op uit. En we gaan er voor de gelegenheid uiteraard een #staycation van maken in eigen land. We rijden vanavond naar ons vertrouwde lievelingshotel in Poperinge, hotel Recour, bij onze vrienden Bert en Inge, waar we lekker gaan dineren in het restaurant Pegasus. Echt een aanrader, zowel het hotel als het restaurant.

Morgen gaan we een lekker lange wandeling maken in het prachtige Heuvelland. En morgenavond hebben we een tafeltje kunnen bemachtigen in het twee sterrenrestaurant Hostellerie  Saint Nicolas in Elverdinge (Ieper). Ik was er alles een tiental jaar geleden, en ben blij dat we het nog eens mogen herontdekken.

En we sluiten het weekend in absolute schoonheid af met een bezoekje aan mijn ouders zondag, want mama is dit weekend jarig…. en ze gaat taart bakken. Mooier kun je een weekend weg toch niet dromen! Verslag van alle etentjes uiteraard op mijn sociale media, en binnenkort hier op de blog. Ik wens iedereen een fantastisch weekend toe, en ik weet zeker dat dat ons goed zal lukken!