En toen gaf de minister van volksgezondheid een tip voor de inrichting van mijn keuken…

Toch wel grappig, een beetje speciaal ook, maar tegelijk voel ik me toch ook wel vereerd. Ik schreef deze morgen op de blog namelijk dat we binnenkort naar Lochristi verhuizen, en dat ik volop bezig ben met de inrichting en keuzes voor onze nieuwe keuken. En ik vroeg jullie naar gouden tips. Welk materiaal gebruiken? Welke toestellen? Hoe hoog moet het aanrecht zijn? Welke dampkap kan ik gebruiken die niet lelijk is? Dat soort goede raad. Ik kreeg massa’s goede raad van jullie, dikke merci daarvoor.

En vanmiddag werd mijn vraag ook geretweet door onze Minister van Volksgezondheid Maggie De Block, en de minister gaf me meteen een goede, praktische tip. Ze tweette: “Zet je vaatwasser een kast hoger, veel gemakkelijker om in en uit te laden.” Een tip die ik trouwens al van verschillende mensen kreeg en die ik dus zeker moet overwegen. Lijkt me inderdaad veel beter voor de rug. Nu al merci voor deze goede tip!

Alle andere tips ben ik trouwens aan het oplijsten, en die komen er ook aan binnenkort hier op de blog, zodat iedereen er zijn profijt mee kan doen!! Thanx!