WAAR ETEN IN NEW YORK?

Ik ben al bijna dertig jaar gek van New York. Een zalige stad. Eentje die, zoals het cliché, èn het liedje dat willen, nooit slaapt. Op elk uur van de dag kun je er van alles beleven, en vooral: zalig eten! Ik kwam er voor het eerst toen ik 17 was, en sindsdien ben ik er al zeker 10 keer geweest. Maar sinds we nu al bijna vijf jaar halftijds in Barcelona wonen, zijn we niet zo vaak meer buiten Spanje op reis geweest. Daar komt nu verandering in. In de paasvakantie, over een maandje, gaan we nog eens naar the Big Apple.

Er zijn een paar restaurants die ik zeker wil doen. The Modern was altijd één van onze favorieten, en daar gaan we zeker heen. Misschien doen we Per Se aan Colombus Circle ook opnieuw. En als we een tafeltje te pakken krijgen in Eleven Madison Park, het nummer één restaurant van de wereld, dan gaan we dat toch ook weer proberen.

Maar voor de rest wil ik graag wat hulp. Wat zijn de hot spots van New York vandaag? Ben jij er onlangs nog geweest, of is er zo’n plek die je voor eeuwig aanraden kunt, omdat je er ooit een zalige culinaire ervaring meemaakte? Ik kan alle suggesties gebruiken. Laat je tip even achter alstublieft! Dat kan je hier doen: https://wouldbechef.be/contact/