WAAR ETEN IN NEW YORK?
Nieuws

Waar eten in new york?

Ik ben al bijna dertig jaar gek van New York. Een zalige stad. Eentje die, zoals het cliché, èn het liedje dat willen, nooit slaapt. Op elk uur van de dag kun je er van alles beleven, en vooral: zalig eten! Ik kwam er voor het eerst toen ik 17 was, en sindsdien ben ik er al zeker 10 keer geweest. Maar sinds we nu al bijna vijf jaar halftijds in Barcelona wonen, zijn we niet zo vaak meer buiten Spanje op reis geweest. Daar komt nu verandering in. In de paasvakantie, over een maandje, gaan we nog eens naar the Big Apple.

Er zijn een paar restaurants die ik zeker wil doen. The Modern was altijd één van onze favorieten, en daar gaan we zeker heen. Misschien doen we Per Se aan Colombus Circle ook opnieuw. En als we een tafeltje te pakken krijgen in Eleven Madison Park, het nummer één restaurant van de wereld, dan gaan we dat toch ook weer proberen.

Maar voor de rest wil ik graag wat hulp. Wat zijn de hot spots van New York vandaag? Ben jij er onlangs nog geweest, of is er zo’n plek die je voor eeuwig aanraden kunt, omdat je er ooit een zalige culinaire ervaring meemaakte? Ik kan alle suggesties gebruiken. Laat je tip even achter alstublieft! Dat kan je hier doen: https://wouldbechef.be/contact/

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer