In deze corona-tijden wordt er ontzettend veel gekookt, dat merk ik. En dat is fijn nieuws. Heel veel mensen delen op Instagram en Facebook nu hun gerechten. Ik merk dat er vandaag heel creatief wordt gekookt ook. Logisch. Je hebt nu misschien wat meer tijd, dus je kunt wat experimenteren. Je wilt van je momenten thuis ook graag iets leuks maken, voor je gezin en de kinderen. En soms moet je het ook doen met de ingrediënten die je in huis hebt, want je wil tenslotte niet vier keer per week naar de winkels rijden.
Daarom wil ik op zoek gaan naar jullie meest gezellige, spannende, lekkere, originele, klassieke, smaakvolle huis- tuin en keukenrecepten. Stuur ze zo volledig mogelijk door. Dat wil zeggen: de ingrediëntenlijst, de stappen om je gerecht te bereiden, en een mooie, zo duidelijk mogelijke foto. Zet er ook even bij wat je met koken hebt, waarom dat je passie is, of net niet. En een leuke foto van jezelf is ook welkom. En dan deel ik jouw recept, met vermelding van je social media, graag op Would Be Chef, zodat de meer dan 150 000 maandelijkse bezoekers van deze blog jouw kookkunsten ontdekken. Laat maar komen.
Mail alles naar [email protected]
Of via onderstaande link
Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meerPagina
Contact
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer