Foodies: ik heb jullie nodig! En ik ga jullie een platform geven.
Nieuws

Foodies: ik heb jullie nodig! En ik ga jullie een platform geven.

In deze corona-tijden wordt er ontzettend veel gekookt, dat merk ik. En dat is fijn nieuws. Heel veel mensen delen op Instagram en Facebook nu hun gerechten. Ik merk dat er vandaag heel creatief wordt gekookt ook. Logisch. Je hebt nu misschien wat meer tijd, dus je kunt wat experimenteren. Je wilt van je momenten thuis ook graag iets leuks maken, voor je gezin en de kinderen. En soms moet je het ook doen met de ingrediënten die je in huis hebt, want je wil tenslotte niet vier keer per week naar de winkels rijden.

Daarom wil ik op zoek gaan naar jullie meest gezellige, spannende, lekkere, originele, klassieke, smaakvolle huis- tuin en keukenrecepten. Stuur ze zo volledig mogelijk door. Dat wil zeggen: de ingrediëntenlijst, de stappen om je gerecht te bereiden, en een mooie, zo duidelijk mogelijke foto. Zet er ook even bij wat je met koken hebt, waarom dat je passie is, of net niet. En een leuke foto van jezelf is ook welkom. En dan deel ik jouw recept, met vermelding van je social media, graag op Would Be Chef, zodat de meer dan 150 000 maandelijkse bezoekers van deze blog jouw kookkunsten ontdekken. Laat maar komen.

Mail alles naar [email protected]

Of via onderstaande link

Pagina

Contact

  Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer