Funny: logeer eens in een aardappel

Originele hotels of Airbnb’s zijn altijd plezierig om even in de kijker te plaatsen. Maar dis is toch zeker een vakantieplek die z’n plaats verdient op Would Be Chef, want in Boise, Idaho, in de Verenigde Staten kun je niet logeren in een aardappel. In een gigantische patat. Voor een kleine 285 dollar per nacht kun je in deze spectaculaire Airbnb van eigenares Kristie, temidden van 400 acres land een nacht lang slapen.

Het gevaarte was lang eigendom van de “Idaho Potato Commission’s Big Idaho Potato Tour”, weegt 6-ton, en reisde op een oplegger zeven jaar lang door Amerika. Kristie Wolfe, die werkte als woordvoerder voor de “Big Idaho Potato Tour”, vond het een fijn idee om deze reizende aardappel over te kopen en er dus een schattige hotelkamer van te maken, met al het nodige comfort.

Dus als je een grote aardappelliefhebber bent, of wie weet zelfs een aardappelboer die zijn aardappelboerin op een unieke locatie ten huwelijk wil vragen: ga eens een kijkje nemen op de site van deze zalig originele hotelpatat.