Funny: logeer eens in een aardappel
Nieuws

Funny: logeer eens in een aardappel

Originele hotels of Airbnb’s zijn altijd plezierig om even in de kijker te plaatsen. Maar dis is toch zeker een vakantieplek die z’n plaats verdient op Would Be Chef, want in Boise, Idaho, in de Verenigde Staten kun je niet logeren in een aardappel. In een gigantische patat. Voor een kleine 285 dollar per nacht kun je in deze spectaculaire Airbnb van eigenares Kristie, temidden van 400 acres land een nacht lang slapen.

Het gevaarte was lang eigendom van de “Idaho Potato Commission’s Big Idaho Potato Tour”, weegt 6-ton, en reisde op een oplegger zeven jaar lang door Amerika. Kristie Wolfe, die werkte als woordvoerder voor de “Big Idaho Potato Tour”, vond het een fijn idee om deze reizende aardappel over te kopen en er dus een schattige hotelkamer van te maken, met al het nodige comfort.

Dus als je een grote aardappelliefhebber bent, of wie weet zelfs een aardappelboer die zijn aardappelboerin op een unieke locatie ten huwelijk wil vragen: ga eens een kijkje nemen op de site van deze zalig originele hotelpatat.

Funny: logeer eens in een aardappel

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer