Ga je vanavond mee op culinaire trip naar New York?

Spannend. Exciting. Vanavond mag ik op culinaire uitstap naar New York. En jij kunt mee. Het is legaal, ongevaarlijk, het neemt maar een half uurtje van je tijd in beslag, en het wordt super gezellig. De gids met dienst is Patrick van Rosendaal, de gids met z’n gele truien en jasjes die je ongetwijfeld a eens op TV of op HLN.be hebt gezien. Patrick is een legendarische gids voor vooral Belgen en Nederlanders. Heel veel families, bedrijven, bekende Vlamingen, politici en zelfs leden van de koninklijke familie zijn door hem al eens door zijn lievelingsstad gegidst. Altijd met keiveel bravoure en kennis.

Exact twee jaar geleden, in de paasvakantie, waren we zelf nog eens in New York, een stad waar ik zeker al twintig keer ben geweest. En toch heeft Patrick ons tijdens de tour die hij ons in the Big Apple heeft gegeven kantjes getoond van deze fascinerende stad waar wij het bestaan niet van wisten. En we hebben toen ook uitgebreid gepraat over het culinaire New York. Van de meest gezellige en hippe food markets tot de aller duurste sterrenrestaurants, in New York kun je werkelijk fantastisch eten. Patrick heeft ons veel toffe culinaire tips gegeven, maar was ook super geïnteresseerd in onze favoriete eetadressen in de stad.

De hele paasvakantie nodigt Patrick elke avond een Belg uit om samen op Instagram of op HLN.be een bezoek van een half uurtje te maken aan een plek in New York die voor hem of haar bijzonder  is. En vanavond om 20u ben ik te gast. Patrick live vanuit de Big Apple, ik live vanuit Lochristi. Maar samen gaan we een zalige culinaire uitstap maken op één van de topplekken van de stad. Wat en hoe zal je samen met mij live kunnen ontdekken deze avond. Maar we zullen er zeker veel van opsteken, want Patrick is een topper en je zult zelf ook goesting krijgen om zelf ook eens een uitje naar New York te maken. Dus zorg dat je vanavond zeker even virtueel mee komt wandelen en proeven online.

Als je trouwens voor je bedrijf, voor je vereniging, of voor je familie eens een virtuele rondleiding door New York (of op enkele van je favoriete plekken) wil krijgen van Patrick, dat kan altijd. Je kunt hem privé boeken voor zo’n rondleidingen via zijn super boeiende website www.beny.be