Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Twee weken geleden gingen de terrassen weer open in Vlaanderen. Na maandenlang gesloten te zijn mochten we eindelijk weer iets gaan eten op restaurant en een glas drinken op café. Dat was fantastisch nieuws voor ons allen, en zeker ook voor het horecapersoneel. Wanneer je meer dan een half jaar je geliefde job niet hebt kunnen uitoefenen moet het toch echt wel een gigantische opluchting zijn dat je weer lekker aan de slag kunt. En ook al waren het meteen drukke tijden op de meeste terrassen, weer of geen weer, de chefs en obers hebben met veel plezier overuren gedraaid en ons met de brede glimlach ontvangen en bediend. Want ze mochten weer doen wat ze het liefste doen. Hospitality is een vak, en zij zijn absolute vakmensen. Merci daarvoor!

Toen de terrassen net opengingen hebben Anke en ik onze ochtendshow, met de fijne medewerking van Leffe, twee ochtenden gepresenteerd vanop twee verschillende terrassen. De eerste maandag deden we dat in het gezelschap van minister van werk Hilde Crevits en Peter Van Laet vanop het terras van het Hof van Rembrandt op de Eiermarkt in Brugge. En op dinsdag vanop de Graanmaat in Sint-Niklaas, met Margriet Hermans en haar dochter Celine. Op dinsdag kwam de marketing directeur van Leffe trouwens een rondje geven aan alle aanwezige luisteraars. En hij kwam ons ook uitleggen hoe Leffe het horecapersoneel extra wil bedanken.

Met de actie “Merci Horeca” schenkt Leffe 1 euro aan het horecapersoneel per bestelde Leffe. Bezoek gewoon een deelnemende horecazaak, download de app, bestel een Leffe via de app, en het personeel ontvangt een fooi van 1 euro. En niks moet je tegenhouden om je waardering voor een vlotte en sympathieke bediening uit te drukken door er zelf nog een kleine fooi bovenop te doen. Het is een plezierige manier om mee dank u te zeggen aan de mensen die ervoor zorgen dat we gezellig op restaurant en op café kunnen gaan. Ik zet daarom zelf graag mee mijn schouders onder dit fijne initiatief van Leffe.

#bierdrinkjemetverstand