Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Nieuws

Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Twee weken geleden gingen de terrassen weer open in Vlaanderen. Na maandenlang gesloten te zijn mochten we eindelijk weer iets gaan eten op restaurant en een glas drinken op café. Dat was fantastisch nieuws voor ons allen, en zeker ook voor het horecapersoneel. Wanneer je meer dan een half jaar je geliefde job niet hebt kunnen uitoefenen moet het toch echt wel een gigantische opluchting zijn dat je weer lekker aan de slag kunt. En ook al waren het meteen drukke tijden op de meeste terrassen, weer of geen weer, de chefs en obers hebben met veel plezier overuren gedraaid en ons met de brede glimlach ontvangen en bediend. Want ze mochten weer doen wat ze het liefste doen. Hospitality is een vak, en zij zijn absolute vakmensen. Merci daarvoor!

Toen de terrassen net opengingen hebben Anke en ik onze ochtendshow, met de fijne medewerking van Leffe, twee ochtenden gepresenteerd vanop twee verschillende terrassen. De eerste maandag deden we dat in het gezelschap van minister van werk Hilde Crevits en Peter Van Laet vanop het terras van het Hof van Rembrandt op de Eiermarkt in Brugge. En op dinsdag vanop de Graanmaat in Sint-Niklaas, met Margriet Hermans en haar dochter Celine. Op dinsdag kwam de marketing directeur van Leffe trouwens een rondje geven aan alle aanwezige luisteraars. En hij kwam ons ook uitleggen hoe Leffe het horecapersoneel extra wil bedanken.

Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Met de actie “Merci Horeca” schenkt Leffe 1 euro aan het horecapersoneel per bestelde Leffe. Bezoek gewoon een deelnemende horecazaak, download de app, bestel een Leffe via de app, en het personeel ontvangt een fooi van 1 euro. En niks moet je tegenhouden om je waardering voor een vlotte en sympathieke bediening uit te drukken door er zelf nog een kleine fooi bovenop te doen. Het is een plezierige manier om mee dank u te zeggen aan de mensen die ervoor zorgen dat we gezellig op restaurant en op café kunnen gaan. Ik zet daarom zelf graag mee mijn schouders onder dit fijne initiatief van Leffe.

#bierdrinkjemetverstand

Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab
Geef samen met Leffe een mooie fooi aan het horecapersoneel #collab

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer