Geen "De Zondag" bij de bakker maar wel online
Nieuws

Geen “De Zondag” bij de bakker maar wel online

Wanneer je deze zondagvoormiddag naar je warme bakker gaat, om lekkere pistolets, croissants en koffiekoeken, dan zul je wellicht merken dat de gratis krant “de Zondag” er niet meer ligt. Mijn column die ik elke week voor de krant schrijf zul je dus tot aan het einde van de quarantaine niet meer op ritselend zondagspapier kunnen lezen bij je chocoladebroodje.

Vanochtend belde ik op Joe met de directeur redactie Pascal Kerkhove van De Zondag. Die legde inderdaad uit dat de papieren versie van de gratis krant eventjes niet bij de favoriete bakker zal liggen. De krant verschijnt vanaf vandaag wel digitaal. Je kunt de Zondag dus (samen met m’n column) net als altijd wel gewoon lezen, maar vanaf nu op je laptop of smartphone via www.dezondag.be

Ik vroeg Pascal wat we in de digitale Zondag mogen verwachten. Hij zei me “In mijn column lanceer ik een extra oproep om de mensen uit de zorg niet alleen nu, maar vooral ook straks na de crisis niet te vergeten. Verder hebben we een heel openhartig gesprek met Marc Van Ranst, laat ook Joachim Coens zijn licht schijnen over de situatie en maakt de baas van politievakbond zich zorgen over de veiligheid van zijn mensen bij de extra controles die ze moeten uitvoeren. Daarnaast hebben we uiteraard nog jouw column, heel wat mooie verhalen over hoop én een pak digitale puzzels en ander spelplezier voor jong en oud.”

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer