Prachtige foto’s op de sociale media gisteren. Gert Verhulst is na een relatie van meer dan tien jaar eindelijk getrouwd met zijn prachtige Ellen. Heel Vlaanderen kent de sympathieke Gert die echt een publiekslieveling is. Maar ik kan je verzekeren, met Ellen heeft hij ook een topvrouw te pakken. Een hele toffe, mooie en lieve vrouw die perfect bij hem past. Met Samson was hij al een topduo, maar met Ellen heeft hij helemaal gescoord. Proficiat Gert en Ellen, en geniet uitgebreid van de wittebroodsweken.
Over het feest zijn niet al teveel details uitgelekt. Dat Gert onlangs z’n vrijgezellenfeest met de beste vrienden in Las Vegas heeft gevierd kon je al lezen in Het Laatste Nieuws. En eerst werd beweerd dat ze hun trouwfeest hebben gevierd in het Felix Pakhuis in Antwerpen (vlakbij het dok waar de beroemde boot van Gert ligt) want daar zijn toch de foto’s gemaakt met de familie en de vrienden om hen heen. Maar nu blijkt dat het feest doorging in de tuin van Roger van Damme, één van de mooiste en meest exclusieve locaties voor privé-etentjes.
En mijn goede vriend Roger van Damme heeft dus ook de bruidstaart voor het koppel gemaakt. Roger heeft de foto’s gepost op zijn Instagram-account, en zoals verwacht zag de taart er spectaculair uit. Roger werd vorig jaar dan ook niet voor niks uitgeroepen tot beste patissier van de wereld. En hij is ook misschien we de bekendste chef op Njam! het kookkanaal op TV, dat ook eigendom is van Verhulst. Beiden zijn ook al jaren goede vrienden.
En die topper gaat volgende woensdag samen met mij koken. Roger en ik doen een 4 Mains in Het Gebaar in Antwerpen, om de tweede verjaardag van Would Be Chef te vieren. Het restaurant was in anderhalf uur compleet uitverkocht. Maar als je er graag bij wil zijn, dan moet je je hier inschrijven voor de wedstrijd, want we hebben nog één tafeltje vrij dat je kunt winnen.
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer