Gert Verhulst en Ellen getrouwd. En wie maakte de bruidstaart?!

Prachtige foto’s op de sociale media gisteren. Gert Verhulst is na een relatie van meer dan tien jaar eindelijk getrouwd met zijn prachtige Ellen. Heel Vlaanderen kent de sympathieke Gert die echt een publiekslieveling is. Maar ik kan je verzekeren, met Ellen heeft hij ook een topvrouw te pakken. Een hele toffe, mooie en lieve vrouw die perfect bij hem past. Met Samson was hij al een topduo, maar met Ellen heeft hij helemaal gescoord. Proficiat Gert en Ellen, en geniet uitgebreid van de wittebroodsweken.

Over het feest zijn niet al teveel details uitgelekt. Dat Gert onlangs z’n vrijgezellenfeest met de beste vrienden in Las Vegas heeft gevierd kon je al lezen in Het Laatste Nieuws. En eerst werd beweerd dat ze hun trouwfeest hebben gevierd in het Felix Pakhuis in Antwerpen (vlakbij het dok waar de beroemde boot van Gert ligt) want daar zijn toch de foto’s gemaakt met de familie en de vrienden om hen heen. Maar nu blijkt dat het feest doorging in de tuin van Roger van Damme, één van de mooiste en meest exclusieve locaties voor privé-etentjes.

En mijn goede vriend Roger van Damme heeft dus ook de bruidstaart voor het koppel gemaakt. Roger heeft de foto’s gepost op zijn Instagram-account, en zoals verwacht zag de taart er spectaculair uit. Roger werd vorig jaar dan ook niet voor niks uitgeroepen tot beste patissier van de wereld. En hij is ook misschien we de bekendste chef op Njam! het kookkanaal op TV, dat ook eigendom is van Verhulst. Beiden zijn ook al jaren goede vrienden.

En die topper gaat volgende woensdag samen met mij koken. Roger en ik doen een 4 Mains in Het Gebaar in Antwerpen, om de tweede verjaardag van Would Be Chef te vieren. Het restaurant was in anderhalf uur compleet uitverkocht. Maar als je er graag bij wil zijn, dan moet je je hier inschrijven voor de wedstrijd, want we hebben nog één tafeltje vrij dat je kunt winnen.