Gert Verhulst en Ellen getrouwd. En wie maakte de bruidstaart?!
Nieuws

Gert Verhulst en Ellen getrouwd. En wie maakte de bruidstaart?!

Prachtige foto’s op de sociale media gisteren. Gert Verhulst is na een relatie van meer dan tien jaar eindelijk getrouwd met zijn prachtige Ellen. Heel Vlaanderen kent de sympathieke Gert die echt een publiekslieveling is. Maar ik kan je verzekeren, met Ellen heeft hij ook een topvrouw te pakken. Een hele toffe, mooie en lieve vrouw die perfect bij hem past. Met Samson was hij al een topduo, maar met Ellen heeft hij helemaal gescoord. Proficiat Gert en Ellen, en geniet uitgebreid van de wittebroodsweken.

Over het feest zijn niet al teveel details uitgelekt. Dat Gert onlangs z’n vrijgezellenfeest met de beste vrienden in Las Vegas heeft gevierd kon je al lezen in Het Laatste Nieuws. En eerst werd beweerd dat ze hun trouwfeest hebben gevierd in het Felix Pakhuis in Antwerpen (vlakbij het dok waar de beroemde boot van Gert ligt) want daar zijn toch de foto’s gemaakt met de familie en de vrienden om hen heen. Maar nu blijkt dat het feest doorging in de tuin van Roger van Damme, één van de mooiste en meest exclusieve locaties voor privé-etentjes.

En mijn goede vriend Roger van Damme heeft dus ook de bruidstaart voor het koppel gemaakt. Roger heeft de foto’s gepost op zijn Instagram-account, en zoals verwacht zag de taart er spectaculair uit. Roger werd vorig jaar dan ook niet voor niks uitgeroepen tot beste patissier van de wereld. En hij is ook misschien we de bekendste chef op Njam! het kookkanaal op TV, dat ook eigendom is van Verhulst. Beiden zijn ook al jaren goede vrienden.

Gert Verhulst en Ellen getrouwd. En wie maakte de bruidstaart?!
Gert Verhulst en Ellen getrouwd. En wie maakte de bruidstaart?!

En die topper gaat volgende woensdag samen met mij koken. Roger en ik doen een 4 Mains in Het Gebaar in Antwerpen, om de tweede verjaardag van Would Be Chef te vieren. Het restaurant was in anderhalf uur compleet uitverkocht. Maar als je er graag bij wil zijn, dan moet je je hier inschrijven voor de wedstrijd, want we hebben nog één tafeltje vrij dat je kunt winnen.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer