In de afgelopen jaren schreef ik al twee kookboeken: Would Be Chef 1 en 2. In beide boeken, net zoals op deze blog: makkelijke, smakelijke recepten. Mijn principe is dat koken niet moeilijk hoeft te zijn, en dat iedereen het in principe kan. Als het maar lekker is, moet alles kunnen.
Beide boeken ben ik bij het verschijnen, gaan signeren in vele winkels en op de boekenbeurs. En tot op vandaag krijg ik de vraag of ik nog wel eens ergens boeken kom signeren. Nu dan moet het ook nog eens in je agenda passen en niet te ver van je huis zijn. Maar vanaf nu kun je mijn beide kookboeken (maar ook mijn culinaire roman “De Smaak Van Het Verlangen” met een persoonlijke boodschap in, hier online bestellen.
Iets smakelijks voor je mama, iets pikant voor je lief, iets bitter voor je schoonmoeder (just kidding), het kan allemaal. Laat maar weten voor wie het boek precies een cadeau is (dat mag uiteraard ook voor jezelf zijn) en welk soort boodschap je er graag in had gewild, en ik maak het voor je in orde.
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is intussen een fijne traditie geworden. Een paar keer per jaar kun je mijn boeken ook bij me thuis komen kopen. Nu mijn nieuwe boek “De Poëzie Van Hockney” ook uit is, lassen we nog eens zo’n plezante verkoopdag in … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer
Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer