EEN GESIGNEERD BOEK CADEAU DOEN?

In de afgelopen jaren schreef ik al twee kookboeken: Would Be Chef 1 en 2. In beide boeken, net zoals op deze blog: makkelijke, smakelijke recepten. Mijn principe is dat koken niet moeilijk hoeft te zijn, en dat iedereen het in principe kan. Als het maar lekker is, moet alles kunnen.

Beide boeken ben ik bij het verschijnen, gaan signeren in vele winkels en op de boekenbeurs. En tot op vandaag krijg ik de vraag of ik nog wel eens ergens boeken kom signeren. Nu dan moet het ook nog eens in je agenda passen en niet te ver van je huis zijn. Maar vanaf nu kun je mijn beide kookboeken (maar ook mijn culinaire roman “De Smaak Van Het Verlangen” met een persoonlijke boodschap┬áin, hier online bestellen.

Iets smakelijks voor je mama, iets pikant voor je lief, iets bitter voor je schoonmoeder (just kidding), het kan allemaal. Laat maar weten voor wie het boek precies een cadeau is (dat mag uiteraard ook voor jezelf zijn) en welk soort boodschap je er graag in had gewild, en ik maak het voor je in orde.