Sommige dingen lukken in de keuken, sommige dingen mislukken. Zeker in de keuken van een Would Be Chef. Omdat Anderlecht waarschijnlijk straks of morgen een nieuwe trainer heeft… wilde ik voor mijn Anderlecht-volgers (ja die bestaan ook!) eens echte Heins Ketchup maken… Simpel idee. Goede mop. Dacht ik.
Dus ik mengde echte Heinz Ketchup met wat blauwe kleurstof. Ken je dat: een beetje meer ketchup, een beetje meer kleurstof. Uiteindelijk heb ik alle kleuren paarse ketchup wel in m’n blender zien passeren. Anderlechtsupporters mogen zich altijd komen aanmelden… ik heb wel wat donkerpaarse ketchup over om morgen op jullie frietjes te doen.
Maar wat ik vooral grondig fout heb gedaan: proeven met m’n vingers, niet opgeloste stukjes kleurstof op m’n handen gekregen, en nu heb ik paarse handen. Deze Club Brugge-supporter loopt morgen (en overmorgen? en de dagen nadien?) door het leven met Paarse Anderlecht-handen. “Ohhh my God…” Iemand een idee hoe ik die kleurstof van m’n handen krijg?
En by the way: succes Hein, maar nu ook niet teveel he….
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer