We zitten bijna weer aan het einde van het jaar, en die mooie periode met feestdagen komt er weer aan. En ik heb goed nieuws. Sinds vorig jaar ben ik fier ambassadeur van Royal Belgian Caviar. Een topproduct dat intussen wereldwijd naam en faam aan het verwerven is. En ik mag weer trakteren.
De eitjes van de steur worden wel eens het zwarte goud genoemd. Ze zijn zo’n beetje het meest kostbare product in de keuken en je kunt er feestelijke gerechten een extra luxe afwerking mee geven, en een unieke smaaksensatie toevoegen.
Vanaf maandag 17 december geef ik elke dag een heerlijk doosje kaviaar weg in een mooie geschenkverpakking. Dit Belgische topproduct zal je thuis geleverd worden, gekoeld en met speciale lepeltjes bij. En ik zal dan ook een aantal mooie receptjes delen hier op de blog. Hou deze Would Be Chef in de gaten, want elke dag zal er een vraag gesteld worden.
Schrijf je hier nu al even in op mijn nieuwsbrief als je meer details en wat tips wil krijgen over hoe je de kaviaar precies winnen kan. Deze wedstrijd mag je echt niet missen!
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer