Goed Nieuws: Ik geef weer kaviaar weg!

We zitten bijna weer aan het einde van het jaar, en die mooie periode met feestdagen komt er weer aan. En ik heb goed nieuws. Sinds vorig jaar ben ik fier ambassadeur van Royal Belgian Caviar. Een topproduct dat intussen wereldwijd naam en faam aan het verwerven is. En ik mag weer trakteren.

De eitjes van de steur worden wel eens het zwarte goud genoemd. Ze zijn zo’n beetje het meest kostbare product in de keuken en je kunt er feestelijke gerechten een extra luxe afwerking mee geven, en een unieke smaaksensatie toevoegen.

Vanaf maandag 17 december geef ik elke dag een heerlijk doosje kaviaar weg in een mooie geschenkverpakking. Dit Belgische topproduct zal je thuis geleverd worden, gekoeld en met speciale lepeltjes bij. En ik zal dan ook een aantal mooie receptjes delen hier op de blog. Hou deze Would Be Chef in de gaten, want elke dag zal er een vraag gesteld worden.

Schrijf je hier nu al even in op mijn nieuwsbrief als je meer details en wat tips wil krijgen over hoe je de kaviaar precies winnen kan. Deze wedstrijd mag je echt niet missen!