Goedkope truc om mijn wijnen te ontdekken

Met Wijn Ornelis probeer ik sowieso topwijntjes aan een scherpe prijs aan te bieden. Heel veel mensen hebben ze al eens ontdekt, en zijn fan, maar ik snap dat voor sommige mensen er toch nog wat schrik is: ga ik de wijnen wel lekker vinden. Veel mensen durven de stap niet te wagen om meteen zes flessen te bestellen van dezelfde wijn, en dat snap ik.

Maar er is voor hen een goede oplossing: ik heb een pak verschillende pakketten. Of je nu eerder van wit houdt, of van rood, of je nu eerder de meest democratische wijntjes wil ontdekken, of de iets luxueuzere wijnen, het kan allemaal. Voor iedereen is er wel een boeiend pakket. Telkens met zes verschillende wijnen. Zo kun je ook eens enkel andere dingen proeven.

De pakketten zijn trouwens ook prima cadeau’s. Als er iemand jarig is binnenkort, of als je nu al een cadeau wil kopen voor de feestdagen (want die zullen er sneller zijn dan je denkt) bestel dan nu al en zet het even opzij tot december.

Dit weekend heb ik namelijk een zeer mooie korting op alle wijnpakketten, zowel de instap-pakketen als de luxe pakketten. Op al die pakketten krijg je enkel vandaag nog 20 procent korting! Mis die kans niet om eindelijk eens te proeven wat ik zo allemaal in petto heb, of bestel je favorieten vandaag nog eens opnieuw aan een bijzonder scherpe prijs.

 

Je kunt hier bestellen met deze mooie korting