Het is bijna april, volgende week vieren we al pasen, dus nu is het ook niet zo lang meer wachten op de communiefeesten. En in dezelfde periode, de lente, vieren veel mensen ook de lentefeesten van hun kinderen. Bij ons in de familie zal er ook gefeest worden, want Estée viert haar eerste communie en Sasha zijn plechtige communie. Twee feesten waar we enorm naar uitkijken. Heerlijk toch?!
Nu je zelf ook misschien bezig bent met de laatste voorbereidingen van jouw feesten, is het goed om te weten dat je nog tot vrijdag flinke korting krijgt op mijn wijnen. Als je zes flessen bestelt krijg je 15 procent, bij twaalf flessen is dat al 20 procent, en als je 18 flessen nodig hebt voor je lentefeesten krijg je maar liefst 25 procent korting! En hey: mijn wijn wordt niet slecht, en je kunt nu dus al gerust een voorraadje inslaan voor de zomer, want die zal er snel genoeg zijn.
Gebruik volgende codes bij je bestelling
Bij 6 flessen: KORTING15
Bij 12 flessen: KORTING20
Bij 18 flessen: KORTING25
Bestellen doe je hier: www.wijnornelis.be
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer