Grootste kritiek op Wijn Ornelis eindelijk aangepakt

We zijn nu een kleine drie maanden bezig met Wijn Ornelis, en tot nu toe is dat een fantastisch verhaal gebleken. Duizenden mensen hebben mijn wijnen al besteld, geproefd en bijbesteld. Onze bedoeling: heerlijke wijnen aanbieden aan een scherpe prijs lijkt duidelijk in de smaak te vallen. Dat maakt me zeer gelukkig. En dat sterkt ons in de overtuiging dat we hier door mee moeten gaan en ons assortiment nog stevig uitbreiden.

Als er dan toch kritiek kwam om mijn online wijnwinkel is dat je (en dat kunnen we om logistieke redenen voorlopig niet veranderen) de wijnen telkens per zes moet kopen. En die drempel is voor sommige mensen, die met heel veel goesting mijn wijn willen ontdekken, toch net iets te hoog. Meteen zes flessen kopen van een wijn die je nog niet geproefd hebt, dat is misschien de stap te ver voor sommige mensen, en dat snap ik.

Nu hadden we al van in het begin een kennismakingspakket met 2 flessen chardonnay, 2 merlots en 2 flessen cava, en dat pakket viel best in de smaak. Maar sommige mensen wilden heel graag mijn andere wijnen ook ontdekken. En nu is er goed nieuws! We hebben flink zitten mixen de voorbije dagen. En we hebben voortaan niet 1, niet 2, maar 5 verschillende wijn pakketten. We hadden dus al een kennismakingspakket, een rode wijn pakket, 1 met witte wijn en bubbels, een pakket met zes verschillende wijnen, en een luxepakket. Zo is er voor elk wat wils, en kan je echt al mijn wijnen ontdekken.

Laat me maar even weten of jullie dit een leuk idee vinden, en welke wijnpakketten jullie het lekkerste vinden. Bestellen kun je doen door op de titel te klinken.

 

Kenningsmakingspakket 61,50

ONTDEKKINGSPAKKET 71,00

RODE WIJN PAKKET 71,00

WITTE WIJN EN BUBBELS PAKKET 71,00

LUXE WIJN PAKKET 87,00