Niet gezond. Maar mijn favoriete zondig ontbijtje.

Laat me maar eerlijk en duidelijk zijn: meestal probeer ik zeer evenwichtig te ontbijten. Wat lekker vers fruit, een reep van Nakd, soms wat gezonde granen of een volkoren boterhammetje. Ik hou ook ontzettend van blauwe bessen. Die heb ik bijna altijd in huis. Kortom: ik ga bijna elke dag voor de gezonde ingrediënten.

Maar als ik echt eens met niks rekening moet houden, dan heb ik dus één grote zonde. Een guilty pleasure die ik al heb sinds mijn kindertijd en waar ik heel erg gelukkig van word. Ik heb het zelf eigenlijk niet in huis, maar als ik op hotel ben bijvoorbeeld, en er staan muizenstrontjes, dan durf ik me wel eens laten gaan. Heerlijk…

Dan vind ik een dubbele witte boterham, met een laagje goede echte boter en veel hagelslag zooooo lekker. Het liefste lust ik fondant muizenstrontjes, maar melkchocolade is ook OK. En daarbij drink ik dan een ijskoud glas melk. Oh my god, daar hou ik zo van! Misschien niet zo ontzettend gezond. Geen aanrader dus voor fitness-volgers en mensen die aan de lijn doen. Maar qua smaak is zo’n ontbijtje voor mij echt de bom!