Heerlijk lunchadres voor deze middag!
Nieuws

Heerlijk lunchadres voor deze middag!

Ze hebben ons mee de lockdown door gesleurd met hun lekkere take away, de mensen van het heerlijke restaurant D’Oude Pastorie in Hijfte, een deelgemeente van Lochristi. Hun zalige afhaalmenu’s op vrijdag en zaterdag waren onze favorietjes, maandenlang. En nu ze weer gewoon open zijn vinden we het fijn om er af en toe te gaan lunchen of dineren. Het is dan ook vlakbij ons.

Vorige week heb ik ze wel genoemd als één van mijn favoriete restaurantjes in ons land in Het Laatste Nieuws, en ze zitten zo al vaak volgeboekt, dus het was niet evident om er een tafeltje te bemachtigen, maar voor vandaag ben ik er toch in geslaagd om er nog eens een tafeltje te boeken, hopelijk kunnen we buiten zitten in de zon.

Het lunchmenu kost er 35 euro voor 2 gangen en 45 euro voor drie gangen en ziet er deze week echt super uit.

Gemarineerde ribeye
dashi witte ui – ramen – paksoi

Pladijs
gebrande witte kool – soja – shii-takes

Caraïbe chocolade
salty caramel – hazelnoot – sinaasappel

Ik laat jullie zometeen mee volgen op mijn Instagrampagina! En boek er ook gerust eens een tafeltje, je zult het je niet beklagen

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer