Aangezien ik, stom, mijn telefoon vorige week uit mijn broekzak heb laten vallen, en m’n schermpje compleet gebarsten is, en aangezien m’n oude iPhone toch al een paar jaar oud is, en ook omdat m’n batterij steeds minder lang meegaat, overweeg ik om binnenkort misschien eens een nieuwe Smartphone te kopen. Voor mij is het belangrijkste dat het toestel echt een topcamera heeft. Ik gebruik m’n Smartphone immers elke dag om foto’s en filmpjes te maken. Foto’s van m’n gerechten voor op deze foodblog, en filmpjes voor m’n Instastories.
En daarom heb ik even goede raad nodig van jou. Gisteren werd er immers een nieuwe iPhone voorgesteld, en ik vroeg me af of dat vandaag nu echt de beste toestellen op de markt zijn, zeker als het over mooie beeldkwaliteit bij foto’s en filmpjes gaat? Of is er een concurrent op de markt die verder staat voor een vergelijkbare prijs? En is het niet te lastig om alle foto’s en apps over te zetten naar een Smartphone van een ander merk?
Alle hulp is welkom, want eerlijk gezegd: ik ben geen grote kenner, en je hoort zoveel tegenstrijdige berichten. So, help me. Dat kan met een bericht onder dit artikel of via een mailtje. Want hoe je ’t draait of keert, zo’n speelgoedjes kosten een duit en ik wil echt geen foute aankoop doen.
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer