Aangezien ik, stom, mijn telefoon vorige week uit mijn broekzak heb laten vallen, en m’n schermpje compleet gebarsten is, en aangezien m’n oude iPhone toch al een paar jaar oud is, en ook omdat m’n batterij steeds minder lang meegaat, overweeg ik om binnenkort misschien eens een nieuwe Smartphone te kopen. Voor mij is het belangrijkste dat het toestel echt een topcamera heeft. Ik gebruik m’n Smartphone immers elke dag om foto’s en filmpjes te maken. Foto’s van m’n gerechten voor op deze foodblog, en filmpjes voor m’n Instastories.
En daarom heb ik even goede raad nodig van jou. Gisteren werd er immers een nieuwe iPhone voorgesteld, en ik vroeg me af of dat vandaag nu echt de beste toestellen op de markt zijn, zeker als het over mooie beeldkwaliteit bij foto’s en filmpjes gaat? Of is er een concurrent op de markt die verder staat voor een vergelijkbare prijs? En is het niet te lastig om alle foto’s en apps over te zetten naar een Smartphone van een ander merk?
Alle hulp is welkom, want eerlijk gezegd: ik ben geen grote kenner, en je hoort zoveel tegenstrijdige berichten. So, help me. Dat kan met een bericht onder dit artikel of via een mailtje. Want hoe je ’t draait of keert, zo’n speelgoedjes kosten een duit en ik wil echt geen foute aankoop doen.
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is intussen een fijne traditie geworden. Een paar keer per jaar kun je mijn boeken ook bij me thuis komen kopen. Nu mijn nieuwe boek “De Poëzie Van Hockney” ook uit is, lassen we nog eens zo’n plezante verkoopdag in … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer
Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer