Het is de verjaardag van Wijn Ornelis, en ik trakteer!

Ik ga maar meteen met de deur in huis vallen, en met een stevig cliché: wat vliegt de tijd. Vandaag, woensdag 23 november, vieren we de eerste verjaardag van Wijn Ornelis. Exact een jaar geleden mochten we in Lochristi bij het prachtige wijndomein Nobel samen klinken op de geboorte van een nieuw merk. Eentje waarmee ik een oude passie van mij naar het grote publiek heb gebracht. Met enkele zorgvuldig geselecteerde wijnen die volgens mij prijs-kwaliteit echt top zijn, werd een plezant en lekker nieuw verhaal gestart.

Exact een jaar later ben ik fier, want Wijn Ornelis loopt fantastisch goed. Vorig jaar hadden we nog maar enkele wijnen in de aanbieding, nu hebben we al twaalf eigen wijnen in het assortiment, en er is groot nieuws! Er komt zeer binnenkort nog een krachtige Amarone en een schitterende Ribera Del Duero bij, en jawel, net op tijd voor de feestdagen, ook een heerlijke eigen Champagne! Bij een verjaardag horen er namelijk stijlvolle bubbels, dus we gaan goed kunnen klinken.

Om die eerste verjaardag te vieren lanceren we speciaal voor de volgers van Would Be Chef mijn champagne in primeur met een prachtige korting. Voor minder dan 25 euro kun je nu mijn bubbels in primeur kopen, en dan krijg je ze begin december als allereerste thuis geleverd. Santé en merci voor de steun! Als je mijn champagne met korting wil bestellen dan kan dat hier.

Mijn champagne is licht goudgeel en zacht bruisend. Klassiek Champagne bouquet van brioche, toast, perzik en hazelnoot. Veel finesse met elegante smaken van gedroogd fruit, brioche en rijpe appel. 40% Pinot Meunier, 40% Pinot Noir, 20% Chardonnay. 12% alc. Nu van genieten tot 2025. Heerlijk als aperitief of bij kreeft, zeevruchten, oesters en tarbot.