Joepie!!!! Net onze laatste ochtendshow gepresenteerd voor de zomer. Het was een feestje samen met Kürt in de ochtend. En weet je wat ik nu ga doen? Mijn koffers maken. Lekker lunchen bij Trattoria 2000, de Italiaan in onze buurt, wat rusten deze namiddag, mijn column schrijven voor De Zondag, deze nacht nog anderhalf uurtje DJ’n in Kruibeke, en morgenvroeg ben ik om zes uur in de ochtend al weg naar…. Barcelona. Uiteraard!
Ik ga veel wandelen, veel lezen, veel koken, wel eens een glas wijn drinken, uiteraard. Heb er heel veel zin in. En voor het eerst gaan we nog eens naar Frankrijk ook. Een paar dagen naar de Provence, dineren bij Likoké van Piet Huysentruyt in Les Vans en bij Maison Pic in Valence. En weet je wat ik ook ga doen… deze blog blijven schrijven. Ik ga deze zomer de beste restaurantjes uit binnen- en buitenland aanbevelen. recepten bedenken in het mooie Barcelona. En alle culinaire weetjes delen met jullie… Maar relax he. Het is immers…… va-kan-tie!!!
Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer
De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer
Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer
Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer
Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer
Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer
Vandaag is de dag van de chocolademelk! Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer
Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer