Joepie!!!! Net onze laatste ochtendshow gepresenteerd voor de zomer. Het was een feestje samen met Kürt in de ochtend. En weet je wat ik nu ga doen? Mijn koffers maken. Lekker lunchen bij Trattoria 2000, de Italiaan in onze buurt, wat rusten deze namiddag, mijn column schrijven voor De Zondag, deze nacht nog anderhalf uurtje DJ’n in Kruibeke, en morgenvroeg ben ik om zes uur in de ochtend al weg naar…. Barcelona. Uiteraard!
Ik ga veel wandelen, veel lezen, veel koken, wel eens een glas wijn drinken, uiteraard. Heb er heel veel zin in. En voor het eerst gaan we nog eens naar Frankrijk ook. Een paar dagen naar de Provence, dineren bij Likoké van Piet Huysentruyt in Les Vans en bij Maison Pic in Valence. En weet je wat ik ook ga doen… deze blog blijven schrijven. Ik ga deze zomer de beste restaurantjes uit binnen- en buitenland aanbevelen. recepten bedenken in het mooie Barcelona. En alle culinaire weetjes delen met jullie… Maar relax he. Het is immers…… va-kan-tie!!!
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer