Het laatste avondmaal van Leen Dendievel

Na drie jaar lang de rol gespeeld te hebben van transgender Kaat Bomans, nam de sympathieke actrice en schrijfster Leen Dendievel deze week afscheid van de populaire Tv-soap Thuis. Leen is een super toffe en creatieve vrouw, en dan ook nog eens getrouwd met de geweldige zanger Udo. Ik ben dan ook blij dat ze deze zondagochtend haar favoriete laatste avondmaal met ons wil delen.

Leen zoekt het niet te ver: “Ik zou het toch bij spaghetti houden,” zo schrijf ze. “Daar maak je me elke dag blij mee. Met veel gruyèrekaas. Aan tafel met mama, broers, schoonzussen, kindjes en mijn man. En liefst op een zondagmiddag bij mijn moeder thuis zodat we lang kunnen tafelen. Spa rood om door te spoelen. De Zuid Afrikaanse rode wijn Simonsig om te genieten. En dan afsluiten met mijn man alleen door samen nog ergens een tompoeske te gaan eten met een lekke latté met honing erbij!”

Dat klinkt zalig! Maar we wensen het Leen pas over een kleine eeuw voor de laatste keer toe, maar in afwachting mag ze gerust al veel oefenen. Gezellig!!!