Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Nieuws

Het menu en de foto’s van mijn 50ste verjaardag #advertentie

7 juni was een bijzondere dag. Ik ben geboren op die dag, in het mooie jaar 1973. Dus dit jaar werd ik 50. Op de radio werd ik zo uitgebreid gevierd dat ik er een beetje schuchter van werd, maar vooral ook erg ontroerd. Zoveel liefde, zoveel wensen, prachtig hoor om zoiets te mogen ervaren. Op die dag zijn we met mijn ouders voor het laatst gaan eten bij Peter Goossens in Hof Van Cleve. Een topmoment. Heerlijk eten, mooie babbels, puur geluk.

En tien dagen later was er een groot verjaardagsfeest bij ons thuis in de tuin. Het werd een avond om nooit te vergeten. Met een optreden van The Menu, een plezante coverband uit Nederland waarvan de leadzanger een goede kennis is. Maar ook met een heerlijk Spaans optreden van Belle Perez, Hugo van Nicole en Hugo zong Kiezen Voor Liefde dat ik ooit voor hem schreef. En Christoff bracht Sweet Caroline; Marc Coucke zong zelfs een stukje mee. En ik heb zelf een DJ-set gespeeld. Nooit gedacht dat ik dat zou doen op een eigen feestje, maar het was echt leuk.

Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie

Gekookt heb ik die avond voor een keertje niet gedaan. Daarvoor hebben we de mensen van Sir Catering ingeschakeld op aangeven van onze fantastische event planner Bevas. Een terechte keuze, want deze jonge cateraars uit Gent hebben er een prachtige culinaire avond van gemaakt voor ons en al onze gasten. Alles was gewoon af. We zijn voor Spaanse tapas gegaan op een hedendaagse manier gebracht, en twee soorten fenomenaal lekkere paella. Overheerlijk allemaal.

Ook de prachtige producten waar ik sinds jaar en dag fiere ambassadeur van was mochten in het menu niet ontbreken. Bij de oesters werd de sublieme kaviaar van Royal Belgian Caviar gereserveerd. Er waren mooie gerechten met de heerlijke verse tomaten van Hoogstraten. En als grote liefhebber van Zeeuwse mosselen mochten die ook niet ontbreken. Wat fijn om zo’n toproducten te mogen serveren aan onze gasten, die zelfs vanuit Nederland, Frankrijk, Engeland en Spanje waren afgekomen.

Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie

Als klap op de vuurpijl had mijn lieve vriend Roger van Damme met zijn vrouw Cindy en hun volledige team een prachtig dessert gecreëerd waar iedereen gek van was. Dankjewel lieve vrienden voor dit mooie en heerlijke cadeau. En wat denk je dat we dronken? Uiteraard Wijn Ornelis. Eerst mijn Champagne en nadien zowel mijn Rosé als witte en rode wijnen. Je kunt deze wijnen ook bestellen op www.wijnornelis.be

Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie
Het menu en de foto's van mijn 50ste verjaardag #advertentie

Het werd een prachtige avond om nooit te vergeten. Met de mooie optredens, het zalige eten, de prima wijn, en zalig om dat allemaal in onze eigen tuin te mogen beleven. Zo was het helemaal niet erg om 50 te worden, wel integendeel. Eén nadeel: ik kan echt geen tien jaar meer wachten om samen met vrienden en familie van het volgende grote feest te genieten…

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer