Hier ga ik straks landen en genieten, ondanks mijn kapotte knie!

Wanneer je dit leest hang ik in de lucht, ergens ver weg. Ik ben vanmorgen super vroeg vertrokken vanop Brussels Airport, richting onbekende bestemming. De komende vier dagen ga ik radio maken met enkel een laptop en (hopelijk goede) WIFI ergens vanop een zonnige bestemming. Anke zal samen met jullie proberen te achterhalen waar ik precies ben, en als je juist gokt, kun je een vakantie voor twee winnen naar die bijzondere plek, komende zomer.

Ik was super moe toen ik vrijdag thuis kwam, en toen had ik in de nacht van vrijdag op zaterdag ook nog eens een boeking voor een DJ-set op de 50ste verjaardag van TUI. Zalig hoeveel mensen me daar aangesproken hebben over Handdoek Leggen. Ik krijg sowieso van heel veel mensen super lieve berichten. Iedereen snakt naar vakantie, dat is wel duidelijk.

Eén minpuntje toch wel vrijdagnacht: ik ben door mijn eigen stomme onoplettendheid gestruikeld over een kabelgoot op de tarmac van de luchthaven, en zowel mijn linkerhandpalm (in mindere mate) als mijn linkerknie zijn stevig toegetakeld. Ik wandel wat lastig en een duik in het zwembad is de komende dagen dan ook geen optie. Maar de handdoek ga ik wel leggen!

Wat mij wel deugd heeft gedaan, die kleine 30 uur dat ik thuis was in Lochristi: mijn liefste even terug zien, onze heerlijke kat Gilbert knuffelen, en mijn ouders die zaterdag asperges zijn komen eten en een aardbeitaartje, dat maakte me super blij. Mijn eigen wijn nog eens kunnen drinken was ook zalig. Onze tuin die nu echt de lente viert zien maakte me super gelukkig. De beuken hebben op één week tijd mooie bruine bladeren gekregen. En: twee keer slapen in ons eigen bed deed super veel deugd, want dat is werkelijk het beste bed van de hele wereld.

De komende dagen slaap ik weer in vier verschillende bedden. Eén tip kan ik je wel al meegeven over de bestemming waar ik straks, na veel omzwervingen zal landen: er is een hele goede spa, heeft men mij verteld. En ik heb een massage besteld. Een klein cadeautje aan mezelf. Want volgend weekend wordt een super druk weekend met 4 DJ-sets, dus even een goede massage zal deugd doen. Aan m’n knie mag de masseuse of masseur uiteraard niet raken, maar mijn rug zal wel een paar flinke knepen kunnen verdragen. Ik hou jullie op de hoogte van hoe het gaat op mijn Instagram account

Tot morgenvroeg dus, tussen zes en tien op Joe samen met ons Anke, vanuit het zonnige… je zult wel zien waar.